1. Sinterklaas!

Sinterklaas!

Iedereen vind Sinterklaas altijd leuk. Allemaal om persoonlijke redenen. De één om de kado's, de ander om de snoep en weer iemand anders om een gezellige familie avond of iets dergelijks. Sinterklaas is gewoon een gezellig feest voor jong en oud.

Verder zal ik niet doorzeuren, gewoon straight to the point. Wat ik het leukste vind aan Sinterklaas (klinkt misschien een beetje raar) zijn de Sinterklazen en zwarte pieten! En de rede dat ik hun zo vet vind, wordt in dit filmpje volledig uitgebeeld: bloopers! Het is ieder jaar weer lachen als een Sinterklaas op z'n bek gaat bijvoorbeeld! We vergeten wel eens, dat Sinterklaas het ook niet altijd even makkelijk heeft! Dus hier een filmpje met bloopers.

Verder zijn er op bloopers na altijd meer leuke dingen te vinden over Sinterklaas. Zoals de imitaties bijvoorbeeld! Jullie voelen hem al aankomen, hier een filmpje waar Sinterklaas geïmiteerd wordt, om een beetje in de sinterklaasstemming te komen.

Let er niet op wie er in het filmpje Sinterklaar imiteert (dat verpest het), maar wel hoe hij het doet _0_

Verder staan er natuurlijk nog genoeg leuke filmpjes op youtube, vol met sinterklaashumor. Ik heb youtube zelf al aardig afgespeurd en in deze weblog dus twee aardige filmpjes toegevoegd. Iedereen veel plezier met Sinterklaas en veel plezier met het bekijken van bloopers en imitaties!

En wees lief dit jaar, anders neemt hij je volgend jaar mee naar Spanje in zijn zak!

Dit artikel delen

Over de auteur