1. The Matrix Online niet door Ubisoft

The Matrix Online niet door Ubisoft

Ubisoft zal niet meer meehelpen met de ontwikkeling van The Matrix online. Alleen ontwikkelaar Monolith en uitgever Warner Bros zullen nog aan dit spel werken. Het spel zal in november moeten uitkomen. Het beta testen gaat waarschijnlijk binnenkort al beginnen.

Een paar weken geleden trok Ubisoft zich ook al terug van Uru: Ages Beyond Myst, een andere Massive Multi Player Online RPG. Vorige week liet Microsoft weten dat ze hun MMORPG Mythica ook stop hadden gezet. Veel uitgevers zien waarschijnlijk dat de concurrentie in dit genre te sterk is met titels als World of Warcraft op komst.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik vraag me af of dat allemaal aan World of Warcraft ligt :S. Ik zou iig veel eerder The Matrix Online kopen dan World of Warcraft. WoW is vooral interessant voor de huidige Warcraft spelers, maar ook op het gebied van Warcraft heb je nog andere games.

  • Ik zou ook eerder matrix kopen, ik ben geen WC fan. :)    Ubisoft houd dus niet zo van grote online titels… best dom want online ownt zo hard.

  • hmm ik vind het idee van The Matrix Online zeer goed..maar zoals die vorige games vind ik het minder..die waren het net niet doordat ze te overhaast uitgebracht werden..ik hoop dat dit iets zeer goeds wordt, want potentie heeft het zeker

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren