1. Blizzard sluit World of Warcraft accounts

Blizzard sluit World of Warcraft accounts

Ruim 300 accounts zijn enkele weken na de release van World of Warcraft in Amerika gesloten en verwijderd. Reden is het gebruik van diverse bots. Een bot wordt gebruikt om non-stop te spelen, ook als de persoon in kwestie niet achter de computer zit. Dit heeft tot gevolg dat de personen snel kan stijgen in level, of in korte tijd zeer rijk worden, wat weer resulteert in goldsellers, mensen die via het internet Warcraft-geld aanbieden.

Bots zijn al sinds het begin van MMORPG's (spelen die men met duizenden tegelijkertijd online speelt) een probleem geweest. Blizzard is echter wel de eerste die zo hard optreedt tegen mensen die bots gebruiken. Blizzard heeft ook al aangegeven een zero-tolerance beleid tegen cheaten en hacken te voeren. Het bedrijf roept ook op om mensen die dit doen aan te geven bij een GM (Game Master, de politiestrijdkracht in het spel) of een e-mail te sturen naar hacks@blizzard.com.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • and thats the way it should be done!

  dood aan de bots! :D

 • Good work! Volhouden Blizzard. Bij Final Fantasy XI is de hele economy naar de klote door gilsellers, dus zeker een goede zaak dit.

 • Prima. Pak maar aan die zielige cheaters.

 • @ 145.89.101.90

  Als je het spel niet kan ga het leren maar niet cheaten want da is nog lamer als lame

 • maar die accounts zijn zo duur… of kost het geen geld om online te kunnen?

 • het lijkt me vet spel alleen triest dat mensen bots moeten gebruiken.

 • Natuurlijk kost het geld, dat is altijd bij mmorpg's, die hackers hebben dat dus ook gedaan en worden nu verbannen, en terecht, fucking mofo's… Maja het is wel erg kut dat je moet dokken, eerst betalen en dan nog eens maandelijks betalen, FY

 • Blizzard de eerste die zo hard op treed? Laat me fucking niet lachen, dit is echt niks nieuws en gebeurd bij meeste MMORPG's van tegenwoordig…  Maarja, khoorde dat er veel speedhacks waren gebruikt, en persoonlijk vinnik dat niet eens zo vreemd… Kga zelf gewoon kijken hoever ik kom met macro's, maar heb gehoord dat die erg limited zijn in WoW. Maar dat zie ik dan wel.

 • eigen schuld dikke buld :p

 • Natuurlijk kost het geld, dat is altijd bij mmorpg's  he gozer, dat is niet waar. Guild Wars is gratis :D  btw Good job van Blizzard, eindelijk weg met die noobs. • zekers goede acties, no-tolerance tegen cheaters!  lachuh trouwens ik heb CE edition pre-ordered bij bol.com en besloot een naar de bekende weg te vragen voor de pre-order beta kits, en moet je kijken wat bol.com me probeert wijs te maken :P  Geachte heer *** ********,  Hartelijk dank voor uw e-mail van 26 november. Als gevolg van de grote

  drukte duurde het beantwoorden van uw e-mail wellicht iets langer dan u

  gewend bent. Uw e-mailbericht heeft mij helaas nu pas bereikt. Ik bied u

  daarvoor mijn welgemeende excuses aan.  De leverancier van het product heeft de beta-test stop gezet dus niemand

  kan hier meer gebruik van maken, dit in verband met de uitlevering van

  14 januari. Mijn excuus voor het ongemak.  Met vriendelijke groet,  Björn Schmitz

  Bol.com, afdeling Backoffice  alsof er dus helemaal geen pre-order kits bestaat LOL! • GRrr…………f*cking cheaters

 • krijgt uchiha hierboven geen waarschuwing of iets dergelijks?  ik vind het bijzonder ***** dat hij die site hier mag posten, straks komen er meer mensen die bots gaan gebruiken om de game te verpesten!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren