1. Wat is er nou zo verslavend aan World of Warcraft?

Wat is er nou zo verslavend aan World of Warcraft?

Aan de titel raad je het mischien al, maar wat is er nou in zo verslavend aan WoW. Maandenlang heb ik mensen gehoord over hoe geweldig het is, bijzonder en dat je een magische gevoel krijgt. Nou, toen ik het speelde was dat magische gevoel nergens te bekennen.

Nadat ik he spuugzat was en WoW maar uitprobeerde zag ik dat het eigenlijk weinig voorstelde. Ik speel de trial versie en die wist mij niet te amuseren. Je maakt je eigen karakter en loopt door een sprookjesbos. Originaliteit was goed, maar de greep op mij was minder. Nadat ik mijn mannetje had gemaakt begon ik wat rond te lopen, de graphics en animaties zijn erg goed, ook de sfeer is goed. Maar wat houdt je nou zolang bezig met deze game.

Het heeft goede graphics en een leuk sfeertje. Je kan je karakter uitbreiden en dan? Voor mij betekende het niet zoveel. Questen(missies) zijn best wel goed maar dan kan ik net zo goed een andere game halen met een ijzersterk verhaal. Al duurt dit wel langer maar het houdt je niet altijd bezig. In de multiplayer kan je online tegen anderen etc. Je loopt in een vrije wereld en kan doen wat je wil. Tegen anderen spelen kan ook bij andere games. Dus wat maakt nou Wow zo anders? Voor mij niks, missies heb je, multiplayer, karakter uitbreiden, sfeer etc. Zat games die dit hebben. Zoals sommige sites zeggen: ``Het feit dat je de game nooit echt uitspeelt/wint.`` Waarom zou je dan in hemelsnaam zolang bezig zijn met een game die je niet kan uitspelen.

Je hebt zoals ik al zei ook andere games die dit alles hebben. Online win je toch ook nooit echt? Voor mijn part is WoW niet veel anders dan andere goede games. Misschien kan ik ook verkeerd zitten omdat ik de trial versie heb gespeeld en de hele maar heel kort maar dit moest er gewoon uit.

Dit artikel delen

Over de auteur