1. Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen!

En ja hoor, daar is hij weer de december maand. De maand van het vele geld uitgeven, winst voor de winkeliers en natuurlijk de leuke feesten die je met je familie beleefd. Het zou het mooiste zijn als het ook nog eens flink sneeuwde en we konden spreken van een 'witte-kerst' in Nederland. Helaas is het tot nu toe nog niet zo.

Met Kerst staan er bij vele mensen natuurlijk weer de nieuwste en de beste games op hun verlanglijstje. Deze mensen kijken altijd stiekem even onder de kerstboom of daar ergens een cadeautje ligt dat op een hoesje van een game lijkt. Maar meestal zijn bijvoorbeeld je ouders wel zo slim om dit er nog niet onder te leggen, en je in de maling te nemen. Ze hebben misschien voor iemand anders wel een DVD gekocht, en die leggen ze er natuurlijk wel onder. Als je op een dag alleen thuis bent ga je stiekem even alles grondig bekijken, en constateer je dat er een hoesje met een disc onder de kerstboom ligt. Je hoopt natuurlijk dat je nieuwe en langverwachte game is, maar de mensen die een PlayStation 3 hebben, zijn dan altijd bang dat hun ouders per-ongeluk de game hebben gekocht voor de PlayStation 2, omdat dat je vorige spelcomputer was en de hoesjes van de PlayStation 3 wat anders zijn.

Maar éénmaal op eerste kerstdag blijkt het dat niet alles nog onder kerstboom ligt en dat je ouders op dat moment er nog snel wat onder leggen. Dit zal dan waarschijnlijk je game zijn waar je al zo lang op hebt gewacht, en nu weet je het dan 100% zeker.

Mensen van InsideGamer, Members, en alle andere bezoekers: hele fijne kerstdagen en een onglooflijk goed nieuwjaar! En doe allemaal voorzichtig met vuurwerk. (Een standaard zin die er altijd staan, dus die kon ik nu natuurlijk ook niet weglaten)

Dit artikel delen

Over de auteur