1. Begin van een verslaving

Begin van een verslaving

Een aantal weken geleden was de recensie van World of warcraft, wrath of the lich king online gekomen. Ik heb mezelf beloofd nooit aan wow te beginnen, ten eerste omdat ik een groot Ps3 fan ben, en ten tweede omdat ik bang was dat ik verslaafd zou worden (jaja ik ken mezelf). Na de recensie gelezen te hebben van wotlk ben ik toch opzoek gegaan naar meer informatie over world of warcraft, ik had namelijk (de noob die ik ben) geen idee of ik zo in kon stappen of dat ik eerst bij wow moest beginnen.

Hoe meer ik las, hoe meer zin ik kreeg om aan wow te beginnen. Echter ik was nog steeds bang voor mijn verslaving. In de loop van de week begon ik er telkens meer geinteresseert in te raken maar ik kon nog altijd me beheersen en was er nog niet begonnen.

Tot het volgende moment;

het is dinsdag middag en ik heb een van mijn meest saaie lessen van de week. Zegt de jongen die voor me zit in college (op dat moment kon ik zijn naam nog niet),

mooi dit zuigt ik ga een spelletje doen.

En wat doet deze inmiddels grote vriend van me, hij zet wow aan.

Ik zit eerst nog half mee te kijken naar wat hij eigenlijk aan het doen is, totdat hij warsong gulch opstarte. Mensen ik heb al veel potjes capture the flag gedaan in mijn leven, maar dat waren allemaal shooters, dit had ik nog nooit gezien. Allemaal verschillende mensen, dieren en andere gedrochten die elkaar te lijf gingen. ik vond voor het eerst dat meso economie te snel afgelopen was die middag.

Op weg naar huis, in de trein, in de bus ging er nog maar 1ding door mijn hoofd WOW spelen. Zo gauw ik thuis was opzoek naar de trial, scheldend op me laptop en op me ouders omdat het internet me weer eens te langzaam was groeide het verlangen in me, ik moet gaan spelen en de eerste paar monsters afslachten die ik tegen kom.

En toen, ja het was zover.... het groene licht had geschenen ik mocht spelen.. was het maar nooit gebeurd

Onwetend van wat er allemaal te halen valt in wow, maak ik vol goede bedoelingen een warrior die uiteraard strijdt voor de alliantie en mag ik beginnen in Northshire abby. Vol goede moet begin ik aan me eerste quest en ren met me zwaard op de op dat moment eigenlijk maar kleine wolven en vervelende ratjes die er rondlopen af, niet wetend dat ik eigenlijk nog maar een zwak mormel ben die net aan een wolf kan hebben.

Kansloos werd ik afgeslacht door 3 wolven tegelijkertijd en was ik gelijk een illusie armer, voorlopig nog geen monsters voor mij.

Zoals jullie waarschijnlijk al vermoeden en waar ik al bang voor was,

ik ben verslaafd aan wow, ik heb inmiddels me warrior op level 14 gelaten voor wat hij is en ben begonnen in een nieuwe realm waar ik nu een level 33 warlock heb, me eerste promotie binnen de guild binnen heb en 4x per dag word uitgenodigd om weer mee te gaan met een instance.

momenteel ben ik vooral bezig me vriendin over te halen ook te beginnen, zodat we het samen kunnen doen, en eindelijk dat verdomd schattige lbp achter ons kunnen laten en serieuze spellen kunnen gaan doen.

Ik wil bij deze graag mijn excuses aanbieden aan sony, ik heb jullie in de steek gelaten...

Don't blame me, blame Blizzard

Dit artikel delen

Over de auteur