1. Formula One verschijnt op de PSP

Formula One verschijnt op de PSP

Er lijkt geen einde te komen aan de stortvloed informatie die vandaag verschenen is voor de PSP. Ook is vandaag het spel Formula One aangekondigd. Het spel, waarvan er ook al een deel op de PS2 verschenen is, zal helemaal up-to-date verschijnen op de PSP. Alle teams, coureurs en banen van het volgende Formule 1 seizoen zullen dus in het spel verwerkt zijn. Zelfs het nieuwe Turkse circuit zal speelbaar in het spel zitten.

Het spel zal gebaseerd zijn op het pick-up-and-play principe. Dit betekent toegankelijke gameplay, maar zeker niet makkelijk om te voltooien. Het spel zal alle modi hebben die in de meeste, hedendaagse race spellen te vinden zijn. Quick Race, Time Trial, Single Race en Championship zijn allemaal in het spel aanwezig.

Ook zal Formula One de WiFi mogelijkheid van de PSP gaan gebruiken. Er zal met maximaal 8 spelers online een race gehouden kunnen worden. Verder zal er ook de mogelijkheid komen om officiële kwalificatietijden en startposities uit het seizoen 2005 te downloaden. De race zal dus helemaal natuurgetrouw nagespeeld kunnen worden op de PSP. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • beetje korrelig, maar verder echt cool!

 • Dit is nou echt een titel die erop moest komen!

 • 2 Dagen voor de Japanse launch al die info :D:D Ik kan niet w8en op de Europese launch!!

 • @sfak;sdf Ik snap dat je keek of onze Jos zich misschien nog in de zandbak had verstopt. Maar je moet naar de auto's en de baan kijken. Het ziet er best aardig uit.

  Die zwarte kar die van de zijkant wordt afgebeeld is echt te lelijk. Zo ziet zo'n wagen er egt niet uit.

 • Kees1988

  Die zwarte kar die van de zijkant wordt afgebeeld is echt te lelijk. Zo ziet zo'n wagen er egt niet uit.  Pfff als je er geen verstand van heb moet je natuurlijk niks zeggen. Er zit blijkbaar een mode in waarbij je de geschiedenis kan naspelen …

  Misschien dat ik de PSP ook maar koop…al is het dan niet om dit spel.


 • Volgens mij is het de Lotus - JPS waar Ronnie Peterson in verongelukte in het jaar dat Mario Andretti er wereldkampioen mee werd en geen Mc Laren :)

  Dat korrelige zit ook in het PSP logo dat onder de screenshots staat en zal niet in de game zelf zitten denk ik .

 • hmm ziet er niet zo super uit die grapichs

 • die zwarte bak is pure historie van de f1 dus ga niet zeiken  het is de Lotus Johny Player Special inderdaad en is een van de mooiste ooit

 • ziet er niet echt mooi uit maar t zijn psp screenshots dus die zullen wel moeilijk zijn om te maken waardoor er kwaliteit verloren gaat… of het is gewoon lelijk;)

 • Als ze de snelheid op een goed niveau kunnen houden in deze game en de besturing is redelijk speelbaar dan haal ik deze game zeker. Ik denk dat de graphics er trouwens wel beter gaan uitzien dan op de screens.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren