1. Mooi Weer Warrrbol - nummer 1, seizoen 2

Mooi Weer Warrrbol - nummer 1, seizoen 2

#7

Nummer 1, seizoen 2

Mooi Weer Warrrbol

GAMES Games Abnormaal Meligheid Entertainment Satire

Redactie: Warrrbol, Yzel, -Solum-, Seva, Nicole

Hoofdredacteur: Warrrbol

Nummer 3, seizoen 3

Nummer 2, seizoen 3

Nummer 1, seizoen 3

Nummer 3, seizoen 2

Nummer 2, seizoen 2

Nummer 1, seizoen 2

Het beste van seizoen 1

Nummer 5, seizoen 1

Nummer 4, seizoen 1

Nummer 3, seizoen 1

Nummer 2, seizoen 1

Nummer 1, seizoen 1

-Iedere 3 weken verschijnt er een Mooi Weer Warrrbol exclusief op Insidegamer.nl-

Voorwoord

Seizoen 2 is begonnen, en er zijn veel dingen veranderd. Ik ga niet alle veranderingen noemen maar wel een paar. Zo wilde ik meer inhoud dus is er een gamereview rubriek bij gekomen, heeft de rubriek Breekbaar Nieuws meer extreme humor en zijn er 4 fantastische schrijvers die hun steentje bijdragen: Yzel, -Solum-, Seva en Nicole.

Ondertussen heeft Mooi Weer Warrrbol zijn eerste concullega in actie gezien: Solumns Gamegear. Ik vind zijn blog heel geslaagd en ik wens hem er veel succes mee. Ook wil ik even zeggen dat Mooi Weer Warrrbol altijd om de 3 weken verschijnt, en dat dat ook altijd gebeurd is.

Rubriek: -Solum-)

Het leed dat Kerstmis heet

Nee, dat zeg ik verkeerd; Kerstmis

is een gezellige tijd met vrienden en

familie. Het nadeel is echter dat ik

(slechts) één spel mag vragen voor

onder de naaldboom. Inderdaad,

twijfel zat de laatste maanden…

Eigenlijk wilde ik in de vredelievende

stemming blijven en LittleBigPlanet

aanschaffen of het magische

Fable II. Er zijn echter ook spellen als

Resistance 2 en Call of Duty: World

at War die mij dan weer sterk aan

het twijfelen brengen en nee; mijn

moeder die als tip ‘Buzz: Quiz TV

af tel ik daar niet bij mee. Misschien

doet een tweede controller voor de

360 ook nog wel mee in de race,

maar iets met gamen te maken

hebben zal mijn cadeau zeker. Nog

zes nachtjes slapen en mijn hoofdje

breken over een aantal moeilijke

keuzes; any suggestions?

-Solum-

Rubriek: Breekbaar nieuws

Kratos verdringt panda als mascotte wnf.

Er moet snel iets aan het broeikaseffect gedaan worden. Anders zal het catastrofale gevolgen kunnen hebben, zoals de mogelijkheid van een nieuwe Al Gore film.

Filemon Wesselink over Try Before You Die: ’’Ik reed eerst met mijn auto tegen de vangrail, sloeg toen over de kop en knalde tenslotte tegen een boom. Toen verloor ik de macht over het stuur.’’

Uit enquête blijkt: Doorgaans kost het voorbereiden van geïmproviseerde toespraken gemiddeld 2 weken.

Kredietcrisis blijkt bron afnemende koopkracht.

Man levend aangetroffen.

Xbox360 functionerend aangetroffen.

Uit onderzoek blijkt: Italianen denken slechts aan 2 dingen. Het andere is spaghetti.

Artikel: Videogame-achtbaan…en pensioen

We zitten in het midden van een soort rare videogame-achtbaan. Mensen die veel geld over hebben voor games hebben het er maar druk mee. Dead Space nog lang niet uitgespeeld, komt LittleBigPlanet er aan, maar mensen laten die weer vallen voor Fallout 3, om onmiddellijk door te gamen richting Resistance 2. En als dat nog niet genoeg is is er nog Gears of War 2. Ja, dat soort mensen hebben de tijd van hun leven, en dat voor 5x60 euro -> 350 euro. Ik kan het niet over mijn hart laten om zoveel geld uit te geven voor games dus moet ik kiezen, en dan wel uit het ps3 arsenaal. Ik was echt een hugest Resistance fan op de ps3, omdat ie zo simpel werkte: Lekker schieten, niet nadenken, niet teveel informatie op het scherm en strakke graphics. Ook was ik lekker veel uren bezig met de multiplayer. Op de een of andere reden voel ik me trouw aan ps3-exclusives, dus wil ook uitsluitend exclusives kopen (met uitzondering van Fifa09). Elke keer als ik een tijdje Resistance speelde ving ik een glimp van de geruïneerde schoonheid in de omgevingen. Op welk moment zou ik herinner me dat iemand daar bij Insomniac waarschijnlijk "Art Director, Epic" op hun bedrijf kaarten heeft staan. Resistance 2 wil ik toch niet kopen, want het lijkt erg op Resistance, maar deel 2 ziet eruit alsof misschien veel meer jongens met dat visitekaartje er aan mee hebben gewerkt. Het is bijna Gears of War achtig. En dat terwijl een groot gedeelte van Resistance 2 zich niet in steden afspeelt.

Ik heb dat soort visie op mijn pensioen (rustig maar, ik ben pas 15), dat ik dan ein-de-lijk die games kan spelen waar ik in mijn jeugdjaren geen tijd voor had. Ze zien ze me dan in de rest van mijn pensioen samen met mijn medicijnen, en ik zit te spelen in een suite van archaïsche emulators die worden uitgevoerd op mijn Playstation 8, die de vorm krijgt van een doorschijnende nanoswarm, direct toegepast op mijn netvlies met een eye-dropper.

Rubriek: Warrrbol’s willekeurige filmbespreking

In seizoen 1 van Mooi Weer Warrrbol heb ik een aantal films gereviewed. Het waren korte reviews zodat iedereen ook alles zou lezen. Ik blijf zo gewoon doorgaan, maar hier staan even alle cijfers die ik vorig seizoen heb gegeven op een rij.

Atonement

9/10

Men in Black

3/10

The Golden Compass

5/10

Run fatboy, run

6/10

Earth

6/10

Big Fish

8/10

Wall-E

9/10

The Office BBC seizoen1

9/10

Men in Black II

6/10

Bee Season

6/10

The Bourne Trilogy

7/10

Fiddler on the roof

10/10

Die Hard 4.0

7/10

Deja vu

8/10

The Bucket List

7/10

Meet The Fockers

7/10

Pan’s Labyrinth

8/10

Persepolis

7/10

Knocked up

5/10

Ratatouille

10/10

Nieuwe reviews:

The Kingdom – Een nieuw genre is de laatste jaren ontstaan: Terrorisme. Weinig films in dit genre zijn echt geslaagd. En dar kan je ook zeggen van The Kingdom. Je volgt het groepje Amerikanen die de Saoedi-Arabische politie helpen. Waarmee? Een aanslag die al lang vergeten is, en zoals het in de film zelf wordt gezegd, is het een absurde missie. Weinig clichés blijven ongebruikt, wat behoorlijk frustrerend en bijna gênant is voor de kijker. Dat is als maar erger voor The Kingdom in combinatie met de absurde missie. De actie is absoluut niet leuk, maar is het acteerwerk dan wel weer sterk. De details geven The Kingdom uiteindelijk nog enigszins inhoudelijke waarde. 4/10

The Office seizoen 2 – Binnen de comedy wereld is The Office een heel belangrijke mijlpaal geweest. Na de 6 heerlijke afleveringen die het eerste seizoen (kreeg een dikke 9/10) telde ging in 2003 het tweede seizoen van start. Het begint meteen goed in de eerste aflevering: Gareth en Tim zitten een beetje naar hun computerscherm te staren, en opeens gaat Gareth een bekend melodietje nadoen. Tim zit hem weer eens heerlijk naïef aan te staren en ergert zich aan hem. Een onbekend personage komt erbij en bromt het melodietje mee. Als Tim denkt dat het eindelijk afgelopen is komt David, de baas uit zijn kantoor en zet ook maar eens aan. Je weet het: Weer 6 afleveringen die je waarschijnlijk in een avond allemaal af gaat kijken. De eerste 2 afleveringen zijn een waar spektakel. De ‘’failed grappen’’ van David, de genante momenten, de karakters en de Spongebob humor zijn hilarisch. Helaas zijn aflevering 3 tot en met de laatste niet meer grappig en onnodig grof en onaardig. Dan snakt de kijker toch wel naar het einde van het seizoen, omdat het gewoon niet leuk meer is. Het wordt gewoon teveel van het goede, na de zoveelste flater van David bijvoorbeeld. The Office was leuk voor wat het was, dus moesten er geen afleveringen meer gemaakt worden. Seizoen 1 is ijzersterk, het begin van seizoen 2 was een hoogtepunt, maar daarna ging het bergafwaarts met de serie. 6/10

Kung fu Panda – De Animatie afdeling van Dreamworks leek met Shrek haar beste film te hebben. Maar vanaf nu is dat ongetwijfeld Kung Fu Panda. Met een goede cast, die goed uitgewerkte karakters neerzet, die in superfijne animaties prachtig worden verbeeld, brengen ze een film die met veel humor ook nog een prachtig verhaal, moraal en les heeft: Geloof erin. De zwaarlijvige panda Po is gekozen als drakenkrijger en iedereen is in rep en roer. Maar meester Shifu moet in hem geloven. Kung Fu Panda heeft nog enkele achtergrond verhalen, die het nog interessanter maken. Ook de animatie is superstrak en betekent puur entertainment, ook mede door de snelle actie. Er zit ook veel geweld in de film, maar wordt nooit onaangenaam. Dat was Barnyard (2006) wel. De strijd tussen Wall-E en Kung Fu Panda, beide in de zomer van 2008, lijkt op een gelijk spel uit te lopen. Dus de dvd versies moeten het beslissende oordeel geven, en dan wint Kung Fu panda puur door de duidelijk zichtbaar betere geluid-en beeld kwaliteit. Kung Fu panda blijft constant superscherp, zodat je hd niet eens gaat missen, terwijl Wall-e op dvd flink teleurstelt. 9/10

rubriek: Nicole

Ik ben Nicole ten Cate, een gitarist, zangeres, en groot fan van de rockband Fall Out Boy.

This is a Fall Out Boy fan fiction story, introduced during summer 2008, by me.

Come Hell Or High Water – Part 1

Joe kijkt Pete's hond starend aan.

"Het is maar voor een nacht, Andy!" Zegt Pete zielig."We komen hem morgen weer ophalen." De gitarist maakt een pruil lipje.

"Maar ik moet ook al voor Joe zorgen, dat is al moeilijk genoeg." Klaagt Andy, Joe kijkt even op maar zegt niks.

"Please!" Smeekt Pete, hij gaat op zijn knieen en grijpt Andy's broek." Ik smeekje!"

De drummer knikt." Oke!" Zegt hij geergert.

Pete springt op en geeft zijn vriend een knuffel." Dankje! dankje! dankje!" Roept hij opgetogen.

Hemmingway bgint te blaffen door het blije gedrag van zijn baasje.

Pete rent een rondje door de kamer voordat hij Hemmingway een kus op zijn snoet geeft en de deur uit rent.

Andy kijkt hem hoofdschuddend na en draait zich dan zuchtend om naar Joe en de hond."En wie wil er uit gelaten worden?" Vraagt hij pestend.

Een uurtje later, Pete’s crib

"Patrick! It's settled. Andy houdt de hond en wij kunnen in de tuin gaan slapen!" Roept Pete blij en stormt de woonkamer in.

De zanger van Fall Out Boy staat rustig op van zijn stoel, hij heeft een grote bak popcorn in zijn ene hand en de afstandsbediening van de tv in zijn andere. Ook heeft hij al zijn pjama aan, een blauwe met bruine beertje en bijpassend beren pantoffels." Jij bent snel terug." Zegt hij.

Pete lacht." Ja, ik heb Andy in record tijd overgehaald!"

Patrick knikt en zet de tv uit." Charlie kan helaas niet komen, hij heeft problemen met vervoer."

"Ach!" Zegt Pete en haalt zijn schouders op." Met z'n tweeen halen we het ook wel."

"Jep!" Zegt Patrick.

Ondertussen bij Andy thuis

"Joe, kom van die luie stoel en help me die hond te zoeken!" Roept Andy boos, terwijl hij al mopperend zijn regen laarzen aantrekt.

Lui komt Joe uit zijn stoel en kruipt richting Andy." Niet mijn probleem!" Zegt hij droog.

Andy kijkt sluw naar zijn vriend." Wie moest er zo nodig die deur open laten zodat die hond kon ontsnappen?"

Joe haalt zijn schouders op." De kabouters!"

Terug bij Pete & Patrick

Patrick rent haastig de trap af en doet het licht van de overloop uit." Ik heb alles!" Zegt hij.

Pete kijkt op, hij propt gauw een hand vol kauwgumballen in zijn mond." Ik ook!" Roept hij." Klaar om in de tent te slapen!"

Beide lopen ze het gazon op, Patrick met een kan warme chocomelk en zijn plushe teddybeer en Pete met een draagbare radio en vier zakken chips.

Wanneer ze eindelijk in hun knusse tent zitten begint het te regenen.

"Wat zei ik je!" Roept Patrick luidruchtig." Ik wist dat het zou gaan regenen!"

Pete knikt en doet het tent doek dicht.

"Maar goed dat je het zeil onder de tent heb gelegt!" Zegt de zanger opgelucht.

Pete kucht." Welk Zeil?"

"What! Ben je die vergeten?" Roept Patrick en kijkt Pete met grote ogen aan." Ik zei je nog wel dat het zou gaan regenen!"

Pete springt in de verdediging." Als ik altijd naar jou zou luisteren, dan..."

Het word stil in de tent...

Terug bij Andy en Joe

"Joe! Jij gaat rechts en ik ga links!" Zegt Andy als ze dan eindelijk buiten staan.

"Waarom moet ik altijd rechts?" Vraagt Joe gekwetst.

"Oke, we gaan dan wel samen!" Zegt Andy en duwt Joe naar links."Hemmingway! Hemmingway!" Roept de drummer.

"Pete's hond! Pete's hond!" Roept Joe.

"Ik denk niet dat dat help!" Zegt Andy zuchtend.

"Het was te proberen." Merkt Joe op.

"Hemmingway! Hemmingway! Hemmingway!" Roepen ze beide, maar geen spoor van de hond.

In de tent

Na een lange stilte probeert Pete het goed te maken." Chipje?" Vraagt hij en overhandigt Patrick een chipje.

Patrick kijkt verveeld naar de grond, die op dit moment heel erg nat is." Ik bel Andy wel om ons op te halen!" Zegt hij en kijkt in zijn jas zak.

JASZAK!

Opeens herrinerd Patrick zich dat ze in hun pjama zitten, dus hij heeft zijn mobiel binnen laten liggen.

Op straat

Andy doet zijn muts nog verder over zijn hoofd." Ik heb medelijden met die hond!" Zegt hij." helemaal in zijn eentje in dit weer."

Joe schud zijn hoofd."IK heb medelijden met ons, ik medelijdt mijn nieuwe schoenen!"

Andy kijkt hem glimlachend aan." Ik zei nog; Joe doe gewoon de laarzen aan. Maar jij wilde niet luisteren."

"Ze stonken!" Zegt Joe.

-To be continued-

Nicole

Artikel: World of Warcraft volgens mij?

Laatst hoorde ik het ook al op de radio: Vroeger stonden duizenden mensen voor openingstijd in de rij voor de nieuwe Marco Borsato, tegenwoordig staan ze in nóg langere rijen voor games: Dit keer de nieuwe uitbreiding van World of Warcraft. Wow is dan ook een uitzonderlijk goede game, maar kunnen de mensen niet een paar dagen wachten, en hem dan kopen? Hij is toch waarschijnlijk op de eerste dag al uitverkocht.

Ik zelf heb er helemaal geen verstand van, ik houd het bij de console (ps3). Ik heb toch maar even dit fanboy filmpje bekeken.

Okee, dit filmpje is gewoon afgrijselijk, maar ik kan niet zeggen dat ik er niet van genoten heb.

Rubriek: Seva

Even voorstellen: Seva

Hehe, dit was de eerste keer dat ik met een echte deadline werk, het was eigenlijk wel 'stresserend' omdat ik nog heel veel huiswerk had en ik vele avonden moe was, ik heb bij vele nieuwsberichten een mening bij gezet, maar er zijn er paar die ik niet heb bespreekt. Have Fun !

Gewonde soldaten krijgen Wii

De Amerikaanse stichting Soldiers' Angels heeft toegezegd dat het gewonde soldaten wilt bedanken door gewonde veteranen Wii's te geven. In de afgelopen drie jaar heeft Soldiers' Angels al laptops en GPS-systemen aan ernstig verwonde soldaten gegeven.

Volgens Donna Jo Blake, een dokter die zich inzet voor de rehabilitatie van gewonde veteranen, heeft de Wii het potentieel bevorderend te zijn voor de fysieke, mentale en emotionele welzijn van de veteranen. Blake zegt dan ook dolblij te zijn met het werk van Soldiers' Angels.

Een goed initiatief van de stichting en zo heeft de Wii toch nog een doel (sarcastisch bedoelt).

GTA IV uitgesteld in India vanwege aanslagen

De PC-versie van Grand Theft Auto IV is in India voor een paar dagen uitgesteld vanwege de recente aanslagen in Mumbai. Rockstar vond het niet toepasselijk een game als GTA IV op dit moment uit te brengen. De game kost in India tien dollar en zou eigenlijk op 3 december daar in de schappen moeten liggen.

Het land zelf heeft nog reactie gegeven op dit bericht. Eerder zorgde Fallout 3 voor een hoop opspraak in India. De game bevat namelijk een koe met twee hoofden, wat een religieuze belediging was voor de Indiërs. Fallout 3 is daarna niet meer uitgekomen in Oosterse land.

Dit vind ik eigenlijk wel goed, Rockstar toont soms wel wat voor een goede developper ze zijn. Waar is weer die Jack Thompson ? Oh, hij is ontslagen....

EA trekt stekker uit Need for Speed-reeks

Electronic Arts heeft mogelijk de productie van nieuwe Need for Speed-games stilgezet. The Electronic Playground meldt dit op hun website. Volgens hen hoeven we geen nieuwe delen in de bekende raceserie te verwachten vanwege slechte verkoopcijfers. Het gerucht is echter nog niet bevestigd of ontkend door EA.

Het werd eerder al bekend dat Electronic Arts het afgelopen jaar niet tevreden was over hun verkoopcijfers. Ze gaven ook al aan een aantal werknemers te gaan ontslaan. Het zou dus niet als complete verrassing komen dat er op een serie als Need for Speed bezuinigd zou worden.

Alhoewel dit jammer is, vind ik het beter zo. Het niveau dat Need For Speed had is volledig kapot door Pro Street en de nieuwe Underground.

Seva

Rubriek: Gamereviews

Een paar willekeurig, en wat oudere games

The Sims 2, 2005, voor alle platformen behalve next gen. Gespeeld op: ps2 – De Sims 1, voor de pc is een legendarisch meesterlijke game, inclusief al de uitbreidingen. En het werd absoluut terecht een immens populair spel. Dus kwam er een Sims 2, die bijna niets verschilde met de originele, behalve dat er tien keer zoveel uitbreidingen kwamen. En daar kwamen nog de platformen bij waarvoor steeds losse nieuwe delen uitkwamen. De sfeer ging weg, en het werd steeds commerciëler. Het briljante Sims werd een middelmatige budget serie. Nou moet je wel wat, op de ps2. Een complete Sims game werd geleverd, en hij is redelijk geslaagd. De besturing is handig, er is een groot arsenaal aan meubels en je kan je sims lekker uitgebreid customizen. Eigenlijk kan je dan lekker aan je gezinnetje werken en de typische ‘’sims taferelen’’ beleven. Verder niets? Jawel, er is een waar verhaallijn toegevoegd, niet dus. Deze optie bestaat uit het vervullen van verlangens, sommige zijn simpel en voor andere moet je net wat meer moeite doen. Helaas gaat dit makkelijk vervelen, mede omdat je er zoveel moet vervullen eer dat je naar een nieuw huis kan. Dan moet deze Sims voor op de ps2 toch een vermakelijke game zijn? Weer mis. De tergende lag gooit roet in het eten. Je kan nog niet een paar opdrachten met een paar sims tegelijkertijd uitvoeren of de animaties gaan helemaal tekeer. Vooral is de multiplayer splitscreen (waarbij ieder een sim mag besturen) hierdoor slecht speelbaar. Toch zal The Sims 2 geen miskoop zijn, ondanks de 6, want er zijn veel unlockable voorwerpen. Daarvoor zal je helaas wel die eentonige verhaalmode doorlopen. Spijtig. 6/10

‘’Lodewijk, uw hoer is gearriveerd!’’

‘’Draagt die vriendloze nerd nou een Tommy Hillfinger shirt?’’

‘’Dus jij wilt je enigste wens gebruiken om te weten hoe Gooische Vrouwen afloopt? Je kon ook gewoon duizend euro vragen.

Croc, 1997, voor ps1 en pc. Gespeeld op: ps1 – Tegenwoordig zijn platformgames ver te zoeken, vroeger waren het er wel meer. Vooral aan het einde van het ps1 tijdperk, begin ps2 tijdperk. Croc is een typische platform game, en daarom destijds ook erg genietbaar. De licht retro aanvoelende soundtrack mag dan wel irritatie opwekken, de rest is helemaal in orde in deze game. Origineel is Croc absoluut niet, kijk maar eens naar de spring-van-dit-platform-naar-de-volgende elementen, de dozen die je moet verschuiven en de eindbazen, waarbij je niet eens hoeft te raden wat hun zwakke plek is. Leuk is het wel, en bovendien moeilijk ook. Zo moet je heel wat moeite doen om de bonus levels vrij te spelen, en bij sommige platform stukjes moet je meerdere keren opnieuw beginnen. Een groot pluspunt, wat Ratchet&Clank; nooit heeft gehad, is dat als je pijn krijgt of dood gaat, je je geld ook kwijtraakt. Dit houdt de uitdaging er goed in. De hoofdpersoon is heel leuk, maar weer niet origineel: Een krokodil met een rugzakje. Croc kan eenvoudigweg worden gezien als de som van vele voorgaande game elementen. Het karakter bezit de kont-Stomp van Mario uit Super Mario 64, de tail-spin en het klim vermogen van de zelfde naam en het loopvermogen van Sega's Sonic the Hedgehog. Maar het is al goed als het spel leuk is, nietwaar? Tuurlijk, en dat is bijna het geval. De platformelementen en zijn moeilijkheidsgraad, in combinatie met de lompe besturing bederven toch een beetje de pret. De graphics en leveldesign zijn van een heel hoog niveau en laten de game toch nog excelleren. 8/10

Nadat GTA V werd afgekeurd koos Rockstar Gaming voor een iets andere look.

Dat scheelde niets, ik wilde er net op gaan schijten! Ik moet er niet aan denken wat er dan gebeurd zou zijn.

Wat zeg je, moet ik een prinses redden, gevaarlijke wezens verslaan en nog blij zijn ook? No way dude.

Rubriek: Yzel

Yzel's Gametalk

Yzel's Gametalk met Mr. Orange

Vertel iets over jezelf

Ik ben Joep, 21 jaar oud. Ik ben in juni afgestudeerd aan de HAN te Arnhem, Commerciële Economie. Vanaf dit jaar studeer ik een tweejarig programma Communicatiewetenschap in Nijmegen. Naast dat ik met enige regelmaat een game speel, kijk ik graag films en ben ik een die-hard TV-serie kijker. Verder sla ik graag een balletje op de tennisbaan, ben ik een actief hardloper en geniet ik erg van het studentenleven;)

Al met al dus best een druk en leuk leventje, wat ik dan maar gelijk als excuus opvoer voor het belachelijk laat terugsturen van dit interview. Excuus!

Hoe kwam je bij Insidegamer ?

6,5 jaar geleden was een vriend van me vrij actief op www.gameforum.nl, dat later opgegaan is in InsideGamer. Door hem raakte ik bekend met het forum. In het begin was ik geen actief poster, maar las ik vooral. Daar kwam later verandering in, en zie hier het resultaat.

Wat was je eerste indruk van IG ?

Toen ik er voor het eerst kwam, toen het nog gameforum was dus, was het allemaal nog vrij kleinschalig. Veel members kenden elkaar. Dat maakte het wel zo gezellig. Niet dat het nu niet meer gezellig is, maar de grote groei heeft logischerwijs wel geleidt tot een minder hecht forum met grotere anonimiteit.

Hoe werd je moderator ?

Volgens mij ben ik nu 2 jaar moderator ben, waarvan 1,5 jaar global moderator. Ik was op dat moment erg actief op IG, ik hield me aan de regels en mijn posts bevatten meestal een fatsoenlijke onderbouwing. Een aantal mods hield het destijds voor gezien, waarop ik door Rano (de lieve schat) benaderd werd. Ik ben begonnen op de fora Gaming Algemeen en Online Meeting, waar later ook nog Media bijkwam. Na een halfjaar heb ik die fora aan Choqo en Mind overgedragen en ben ik Global Mod geworden omdat er een vacature was. Ik ben op het moment ook aanspreekpunt voor de fora Xbox 360 en PSP.

Is het moeilijk ?

Nee, dat valt wel mee. Het is wel lastig het iedereen naar de zin te maken, dit is bijna in elke situatie onmogelijk. Er zijn altijd wel members die het niet eens zijn met een beslissing.

Ik denk dat wanneer je als Modgroep gewoon duidelijk bent over je beslissingen en de motivatie daarachter, je een veelvoud aan problemen al uit de weg ruimt en wat begrip kweekt. Ik denk dat wij daar op dit moment behoorlijk in slagen.

Heb je nog nooit problemen gehad met bepaalde members ?

Nee, ik geloof dat ik met geen enkele member echt problemen heb gehad. Natuurlijk zijn er wel eens members gebanned die daar op een verkeerde manier mee omgingen (en sindsdien staat mijn mailadres niet meer in m’n profiel:P), maar dat zijn uitzonderingen. Ik ben altijd bereid de discussie aan te gaan met members als zij het ergens niet mee eens zijn, graag zelfs, maar dit moet wel op een normale manier verlopen.

Welke consoles heb je in bezit ?

Op dit moment heb ik een Xbox 360, GC en PS2 thuis staan. In het verleden heb ik onder andere een DreamCast, N64 en SNES in bezit gehad. De vorige generatie speelde ik vooral op de PS2 (wat een geweldige catalog), nu gebruik ik vooral de Xbox 360.

Ik bezit ook een PSP en DS.

Wat vind je van RROD ?

Ik heb er zelf nog geen ervaring mee gehad, gelukkig. Ik hoop dat dat zo blijft. Uiteraard is het schandalig dat zoiets op zo’n grote schaal gebeurd, dat zal iedereen met me eens zijn. Tot op heden is Microsoft er redelijk goed mee omgegaan, maar ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren als straks de garantie op veel eerste generatie 360’s verloopt.

Moet Microsoft ook met een handheld komen ?

Nee, ik vind dat de handheldmarkt vol genoeg is. Ik denk niet dat Microsoft daar nog iets aan kan toevoegen op een succesvolle manier.

Welke genres speel je het meest ?

Ik heb een vrij brede smaak. Ik speel nagenoeg alle genres, van shooters, RPG’s en action-adventures tot sportgames en platformers. Het laatste jaar heb ik het meeste tijd besteedt aan shooters, schat ik.

Top 5 2008 games ?

Ik zal me beperken tot games die ik heb gespeeld, en dan zijn er wegens mijn afstuderen nog niet zo heel veel geweest, realiseer ik me nu.

1. GTA IV

2. Advance Wars: Dark Conflict

3. Final Fantasy Tactics A2

4. God of War: Chains of Olympus

5. Top Spin 3

Wil jij ook geïnterviewd worden? Ga dan naar Yzel’s profiel

Rubriek: Quotes

’’Een bankier is een vent die je een paraplu leent als de zon schijnt en hem terug wil hebben zodra het begint te regenen.’’ – Mark Twain, Amerikaanse schrijver uit de 19e eeuw. Hij wordt vaak de eerste echte Amerikaanse schrijver genoemd.

’’Stel nooit tot morgen uit wat ook overmorgen gedaan kan worden.’’ - Diezelfde Mark Twain.

’’De enige manier om gezond te blijven is eten wat je niet wilt, drinken wat je niet lust, en doen waar je geen zin in hebt.’’ – Mark Twain zegt waar het op slaat.

’’Als je de waarheid vertelt hoef je nooit iets te onthouden.’’ - Mark Twain zegt hier toch iets…

’’Wat moeten we doen met de man die het vieren van verjaardagen uitgevonden heeft? Hem eenvoudigweg doden zou een te lichte straf zijn.’’ – Mark Twain.

’’De mens is het enigste dier dat bloost, of daar redenen voor heeft.’’ – Mark Twain.

QUOTES SPECIAL: RANDOM HUMOR UIT DE VRAGENLIJST - deel 1

009. Telefoonnummer : 0475504458 (als je iemand aan de telefoon krijgt, heb je dit niet van mij.

018. Huisdieren : 10.000 insecten, the average household dus.

061. Welk woord / zin gebruik je veel : KUT.

073. Wat is je grootste droom : Eentje die 10 minuten duurt en ik me kan herinneren.

095. Lievelingsijs : Iets-waarvan-ik-de-naam-niet-meer-van-ken-en-wat-ook-niet-meer-gemaakt-wordt-doo- r-die-homo's-van-Friesche-Flag.

006. Sterrenbeeld : kutzooi

034. Op wie heb je een oogje op dit moment : op m’n beeldscherm

035. Favoriete auteur : wat is een auteur?

037. Achterbaks of recht in het gezicht : achterbaks in het gezicht

038. Het meest romantische moment van je leven : toen ik voor het eerst m'n hoofd op m'n kussen neergooide

048. Favo tv-programma : hoe neuk je je moedah

059. Het beste gevoel ter wereld : ben je daar wel oud genoeg voor?

069. Wat zou je iemand nooit vergeven : als ie een nutteloze vragenlijst maakt die ik dan toch nog invul

071. Je mag 1 ding meenemen naar een onbewoond eiland, wat : ik denk aan een vliegtuig oid zodat ik weer van dat pokke eiland af kan komen

107. Grappig of serieus : serieus op een grappige manier

184. Wie wil je nooit verliezen : warrrbol natuurlijk

019. Lievelingskleur : Achttien

025. Zon of sneeuw : Sneeuw met een zonnetje

026. Beste radio : Eentje met geluid

061. Welk woord / zin gebruik je veel : Pony

072. Wat of wie wil je wel eens zijn voor een dag zijn : Het dopje van een tandpastatube

073. Wat is je grootste droom : Een vogel zien schijten

Je weet het: Over 3 weken komt Mooi Weer Warrrbol weer.

Dit artikel delen

Over de auteur