1. Al 2 jaar actief lid!

Al 2 jaar actief lid!

Gegroet mede IG'ers.

Wat gaat de tijd toch soms zo snel. Niet waar?

Als een 15-jarig knulletje kwam ik op deze site en ik had nooit gedacht dat ik na 2 jaar nog steeds actief lid zou zijn van Insidegamer! Zo heb ik ook al veel meegemaakt op deze site. Ik ben hier begonnen, met het kijken van hier en daar wat nieuwsberichten en toen zag ik dat members ook hun eigen memberrecensies konden schrijven. Dat was ook meteen een van de eerste dingen die ik heb gedaan. Zo had ik er al gauw 27 geschreven. Maar daar ben ik mee gestopt. Waarom? Vooral omdat ik daar gewoon geen tijd voor had. Zo begon ik ook met het schrijven van weblogs, die gebruikte ik ook voor het laten zien van mijn videocreaties.

Er was op een dag eens een advertentie op de frontpage met als titel "schreeuw-lelijkerds gezocht" Je kon hierin je mening geven over een onderwerp dat was gebeurd die week in de gamewereld. Dan kon ik mn mening geven en kwam dat op de frontpage te staan, iedere zondag. Later ben ik een beetje over gegaan naar het forum van IG. Ik had er zelf nooit echt veel op gekeken. Zo kwam ik erachter dat het wel heel gezellig kon zijn in de slowchat en dat je goed kon mee praten over games in verschillende topics. Ook door IG heb ik zo een beetje mijn opleiding gekozen. Ik zag al die videoreportages en recensies. Zelf wil ik dat ook leren, ook al zit die opleiding in Eindhoven. Ook heb ik (denk ik) veel vrienden gemaakt op Insidegamer en ja, hier en daar zit wel eens een klootzak, maar dat maakt mij niks uit. Het is een grote community en dat is iets wat me echt bevalt.

En even later kwam het IGS-systeem. Damn wat zag ik ineens een overvloed van spam berichten, hoewel ik er ook wel soms schuldig aan was. Insidegamer werd steeds leuker en ik hield me ook steeds meer bezig met de site. Twee jaar lang staat deze site als mijn homepage. En natuurlijk ben ik van plan om nog veel langer lid te blijven van deze site.

Dit was zo een beetje in het kort mijn verhaal van IG in 2 jaar tijd.

En ja, ik ben van plan om nog een hele lange tijd actief lid te blijven!

Dit artikel delen

Over de auteur