1. Wookie + Boterkop + Meneer met Schaap op zijn Hoofd = Je 'Vrienden'.

Wookie + Boterkop + Meneer met Schaap op zijn Hoofd = Je 'Vrienden'.

Van je vrienden moet je hebben klinkt een cliché uitspraak altijd. Ik denk dat het niet voor mij geld als ik zo kijk naar mijn vrienden. Ik kan goed met ze opschieten hoor en we maken samen altijd veel lol, maar soms wou ik dat ik geen vrienden had en dat ik alleen was, ergens ver weg. Waarom? Vraag je je nu zeker af. Nou ik zal je dat heel duidelijk uitleggen.

Mijn vrienden zijn gamers, net zoals het merendeel op deze site, alleen bij hun bestaat het uit maar één spel. Het spel genaamd World of Warcraft wie kent het niet, er is niks mis mee hoor dat zij het spelen, ikzelf speelde het ook. Maar door een stomme betaling fout gedoe bla, bla en bla speel ik niet meer en dat houd ik ook zo mooi. Mijn vrienden zitten dus over maar één ding te praten en ze denken nergens anders over . Dag in dag uit is het WoW en ik ben dat nu wel zat net zoals andere klasgenoten dat zijn.

Wanneer ik het eens over iets anders wil beginnen gaat dat nogal moeilijk omdat er niet zoveel dingen zijn die ik leuk vind maar die mijn vrienden ook leuk vinden. Er is eerlijk gezegd maar één ding en dat zijn auto's, want mijn muzieksmaak valt ook niet overal goed en de rest... ook niet.

Mijn muzieksmaak is dan ook eigenlijk een beetje vreemd. Ik luister naar Amy MacDonald en naar Electric Light Orchestra (ELO) en nog wat oude hits uit de seventies en eighties. Daar vind het merendeel ook weer niks aan en als ik één keer heb gezegd dat Amy MacDonald mooie ogen heeft hoef je toch niet gelijk 'boterkop' te gaan roepen omdat mijn vriend dat vindt. Ik heb nooit wat gezegd over haar uiterlijk behalve dan haar ogen dus wat is dat dan voor klote opmerking.

Hetzelfde geld voor de zanger van ELO Jeff Lyne. Hij heeft inderdaad een bos haar op zijn hoofd maar dat hoeft nog niet te beteken dat hij een schaap op zijn hoofd heeft. Ik zeg nooit wat over hun muzieksmaak omdat je daar nooit een duidelijk mening over kan hebben. Het is een smaak en dat vind ik niet mooi maar kan jij wel mooi vinden, dan laat ik je daar naar luisteren of kijken. En niet zoals bij mij het gaan zitten afzeiken.

Ik ben fan van de Harry Potter-films en boeken en vind Emma Watson, de actrice die Hermione Granger speelt, knap. Alleen omdat er een 'up-skirt' foto van haar op internet staat en dat daar nogal veel haar is te zien bij het geslachtsorgaan (om het netjes te houden) dan hoeft dat nog niet te beteken dat ze een Wookie is. Voor degene die het niet weten; dat is een harig personage uit Star Wars.

Als ik dat alles leuk vind laat mij daar naar luisteren en laat me daar naar kijken. Voor sommigen is het niet duidelijk dat dat een smaak is en dat het een mening is i.v.p een feit. Net zoals de onnozele discussies over welke dag nou het begin van de week is. Of hoe maak je een één of andere vuurwerk bom en laat we daarmee de Belverdere-toren opblazen.

Nee, geef mij dan maar een plek waar ik heerlijk alleen ben en geen last van iedereen heb en dan denk ik altijd aan Schotland. Wat zou ik daar graag willen wonen en om deze, voorlopig, laatste log uit de serie van vier af te sluiten en met een vrolijke noot. Mijn favoriete nummer van ELO; Electric Light Orchestra - Mr. Blue Sky.

Voor degene die willen weten over welk nummer ik het had in deel één en deel twee van dat nummer past bij het gevoel. Jeff Buckley - Hallelujah.

Dit was het dan misschien dat er nog een deel volgt maar dat kan lang duren maar dat kan ook morgen zijn. Oh en voordat ik het vergeet. Vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar.

Dit artikel delen

Over de auteur