1. de echte no lifers

de echte no lifers

Ik kan er niet meer zo goed tegen, ik speel sinds kort WoW op een pvp server maar waarom kan er nooit eens eerlijk worden gespeeld. Ik wordt er echt ziek van de ene na de andere alliance body campen en mij door het hele continent achterna zitten. Dat is toch gewoon laf vooral als ik maar 60 ben en degene die mij volgt al waarschijnlijk ver in de 70 zit dat is toch niet leuk meer.

Ik zit op een pvp server maar kunnen die alliance het dan niet gewoon bij en keer killen houden. In plaats van body rapen en mij overal volgen om maar in azoroth te honor farmen (waarschijnlijk krijgen ze van mij geeneens meer honor maar dat terzake) zo kun je geeneens eens meer normaal levelen.

Ze zeggen wel eens dat diegene die er 10 uur per dag achter zitten no lifers zijn maar dit is toch wel de echte no lifers, Gelukkig heb je dan nog wel de emoticons als spit enzo om dat ff duidelijk te maken dat ze moeten nokken, maar het is toch te belachelijk voor woorden dat je je zo gaat gedragen tegen over je mede/tegen speler Dus sluit ik vanavond maar weer voor de zoveelste keer af omdat ik niet gewoon meer Wow kan spelen bedankt no lifers :’(

Dit artikel delen

Over de auteur