1. Striptease achter de doeken

Striptease achter de doeken

NEE, dit is geen seksueel verhaal!

Kerst, wat een geweldige tijd, niet? Mijn favoriete tijd van het jaar. Gezellig met familie rond de openhaard en een korte tijd van vrede. Dit jaar was echter nog veel specialer, mijn oompje is sinds korte tijd namelijk directeur bij theater 'de tamboer'. De aardige man had ons uitgenodigd voor een kerstshow - Moscow on ice - daar heb je immers familie voor! Het gebouw beviel me wel en was zelfs zo groot en luxueus, dat ik mijzelf afvroeg wat ik wel niet kon bereiken, als mijn gestoorde familielid directeur van dit alles is...

Eenmaal binnen goot ik al snel een paar drankjes naar binnen en besloot mijn oom ons rond te leiden. Er waren die dag echter al een paar van dezelfde shows geweest, dus troffen we een halfnaakte groep vrouwen aan achter de theaterdoeken. Ik keek mijn ogen uit, want Russinnen zijn best wel lekker! Na een verontschuldiging van mijn oom gingen we met de lift naar boven, ver boven de begane grond. 'Stoot je hoofd ni..', of ik beukte alweer tegen een balk aan met mijn schedel.

Dat zou de reden kunnen zijn geweest dat ik waanbeelden begon te zien, maar volgens mij gebeurde het volgende verhaal echt. Ik gluurde naar beneden en genoot van het, toch aardig spectaculaire, zicht. Toen bleef ik staan: zag ik daar nou duidelijk een van die Russinnen die zichzelf aan het uitkleden was?! Na haar pakje moesten ook haar BH en slipje eraan geloven en begon de (jonge) vrouw haar geslachstdelen te strelen/stimuleren! Mijn instinct schreeuwde: 'Gast, spring fockin naar beneden!', mijn hoogtevrees zorgde ervoor dat ik bang terugdeinste en mijn gevoel liet mij als een speer weer terugsprinten, omdat ik het slotstuk niet wilde missen. Een halfnaakte vrouw liep binnen, maar negeerde de (nog altijd zichzelf bevredigende) vrouw helaas.

'Branko, kom je nog?!', schreeuwde mijn oom. Ik besloot te gehoorzamen en hoopte op een klein wonder; gatverdamme, aan de andere kant van het theater bevonden zich alleen halfnaakte mannen... Wel liep eentje stiekem in de richting van de naakte vrouw die ik had gezien en verdween hij daar achter de doeken, geen idee of hij ging doen waar jullie waarschijnlijk aan denken.

Na de (best spectaculaire) show liep ik nog altijd verdwaasd naar buiten, zie ik diezelfde vrouw weer!

Nu aangekleed, maar ze knipoogt naar me?!

Dit artikel delen

Over de auteur

Mad