1. Afzeiken van memberrecensies.

Afzeiken van memberrecensies.

Zo, het nieuwe jaar is begonnen, en ik ben sinds gister weer is een kijkje komen nemen op Insidegamer. Ik ben destijds even weg geweest, ik kon niet zo wennen aan de nieuwe lay-out. Maar dat is nu wel gelukt. Een van mijn grotere ergernissen van Insidegamer is overigens nog vol op aanwezig...

Memberrecensies lezen is wat ik het liefste doe op Insidegamer, dus dat was dan ook het eerste wat ik deed. Dus ik las de recensie van "MarcianoNL" over Saints Row 2, welke best aardig was. Aangezien het al vrij laat was reageerde ik niet, en ging ik maar eens wat feest vieren, het was tenslotte oudjaar. Eenmaal weer opgestaan op deze mooie nieuwjaarsdag, startte ik mijn trouwe computer weer op, en surfte naar Insidegamer, om te kijken welke recensies er stonden.

Koekie1601 was het eerste slachtoffer, na het lezen van deze vrij korte recensie, wist ik al gelijk dat dit natuurlijk geen goede recensie was. Kan gebeuren denk ik dan, niet iedereen heeft macht over een prachtige schrijfstijl, niet iedereen heeft oog voor een mooie lay-out en ook niet iedereen kan op eigen houtje een topic op het forum vinden over het schrijven van een recensie. Enthousiasme denk ik dan, zo graag mogelijk en zo snel mogelijk een recensie willen posten. Nou de recensie was niet best, dus ik geef wat kritiek. Lijkt me netjes, leuk voor hem voor de volgende keer.

Natuurlijk is het frustrerend als je prachtige recensie, waar je uren aan hebt gezeten, van de frontpage valt omdat er zoiets bijkomt. That's life. Het meest trieste vind ik dan nog niet eens die frustratie, maar de posts die er geplaatst worden, op het profiel van de schrijven én bij de recensie zelf. Totaal onnuttig, en daarmee bedoel ik dit:

Bij de recensie:

steintiebouma:

Triest. De eerste failrecensie van het jaar.

Killer_gamerz:

Wat moet dit voorstelen?

Geen goede start van het Nieuwe jaar...

En wat heeft cod4 hiermee te maken?

Thomasnec:

De slechtste recensie van 2009 tot nu toe, gefeliciteerd!

Asta Vista:

slechte recensie

Op het profiel van koekie1601:

Killer_gamerz:

Deze gebruiker vindt zichzelf niet interessant genoeg om een bio te schrijven + voelt zich ook niet interesant genoeg om een deftige recensie te schrijven...

steintiebouma:

+ hij is de eerste failgast van het jaar.

Zo mijn frustratie is geuit, ik hoop dat er meerdere mensen zijn die deze mening met mij delen, en dat het de volgende keer een stuk minder mag gebeuren. Ook hoop ik dat het noemen van de namen een beetje afschrikt voor de mannen hierboven.

Zo, en nu voor de eerste keer dit jaar poepen.

Dit artikel delen

Over de auteur