1. Veel defecten PlayStation Portable

Veel defecten PlayStation Portable

Naast de berichten dat de PlayStation Portable uitverkocht is, komen er ook veel berichten binnen over PlayStation Portable's die kapot gaan. Winkels geven toe dat er veel klachten binnenkomen over kapotte PlayStation Portable's, maar attenderen erop dat het grootste deel van Sony's handheld het perfect doet. De meest voorkomende problemen zijn:

Dode pixels

Kapotte UMD-spelers

Kapotte analoge knoppen, die er uiteindelijk afvallen

De PSP start niet op

Luchtbellen onder het scherm

Stof onder het scherm

Sony heeft nog geen officieel woordje gedaan over de huidige situatie. Er is tevens nog een Quicktime filmpje te bekijken waarop je kunt zien dat de UMD-speler open springt terwijl er gespeeld wordt. Dat filmpje kun je hier vinden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Gehaaste productie?Nintendo maakt ze nerveus zo te zien.

 • DS heeft ook last van dode pixels en wazige schermpjes. En ja, ik kan het weten…..

 • ik vind het wel humor dat die psp ook dode pixels heeft (wat overigens voor mensen met een beetje verstand van lcd niet als een donderslag bij heldere hemel komt maar dat terzijde).  En nu ff alle sony fanboys gaan pesten die commentaar hadden op de dooie pixels bij de ds.

 • Dit is niet zo mooi!

  Misschien iets te snel uitgebracht.

  Maar goed het zijn meer zullen we maar zeggen kinderziektes!

  Denk dat wij in europa er geen last van zullen hebben.  En de gene die hard riepen over dode pixels bij de DS.

  Kijk sony heeft het ook!

  Maar goed geen ramp komt allemaal wel goed.  Vraag me alleen af hoe het komt dat een analoge eraf valt.

  Ze hadden toch ook een DS zouden ze stiekem geknoeid ermee hebben :P (LOL)
 • defeceten?  Analogs die eraf vallen….. HAHA  Het is dus niet zo dat alle PSP's *defect* zijn. Misschien was de release een beetje te vroeg.  Ik wed dat nu alle (idiote :D) DS fanboys nu gaan zitten zeggen:  Zie je wel…..etc.


 • en terecht, de sony fanboys heb hun zegje mogen doen, dan mogen de nintendo fanboys dat natuurlijk ook.

 • waarom zou je, als je een gare psp/ds krijgt heb je toch gewoon recht op een goed werkend exemplaar…

 • Tja dit noemen ze nu eenmaal kinderziektes en komen in een heel klein percentage voor. De productie van de PSP is nog niet optimaal. En tja het is toch allemaal binnen garantie, gewoon je PSP binnenbrengen en je krijgt een spiksplinternieuwe!

 • whahahahahahahha ik ga helemaal dood door dat filmpje. ik had egt niet verwacht dat sony z'n teringzooi maakt. aardig wat puntjes die niet goed kunnen zijn. zeker goedkopen fabriek met slechte inspectie. hoe zou dat nou komen (DSDSDSDSDSDSDSDS)

 • DS v.s PSP 2-0  1-0 goeie verkopen DS(Beter dan PSP)

  2-0 Sony heeft meer problemen dan de DS.(En ik had dit niet verwacht van Sony.)

 • Gelukkig krijgen wij hem later, zo kan Sony die foutjes fixen. Wel stom, je zou toch wel verwachten dat Sony alles goed checkt.

 • Mischien dat dit dan eindelijk alle Sony fanboys een tijdje stil zal leggen…

  Sony owned(volgens velen,volgens mij toch niet) de grotere consoles,en Nintendo owned de Handhelds.

  Maar het zou kunnen,ik weet het niet zeker,dat het ook zo was bij de eerste Gameboy,en nu is Nintendo beter gespecialiseerd inHandhelds…

  Ik denk dat er te veel snufjes op de PSP zijn geplaatst,veel onnodige ook nog.

  Ik hoop dat ze het snel op weten te lossen,anders kunnen ze de PSP markt wel inpakken


 • Wahahahaha als die sony fanbioys dachten dat er niks met een PSP kon gebeuren hahahaha!

  Echt lol dit!

 • tja ik denk dat ze wel lkkr teleurgesteld zulle zijn nu in Sony,eigelijk ook wel zelf schuld voor degene die altijd Nintendo af zat te zeiken.

  Nu zijn zei dus lkk ff de pispaal,en dat zullen ze vast niet leuk vinden ;)

 • Damn wat zitten hier toch een stel kinderachtige lui zeg… zeker net uit de luiers ofzo ?  Wat maken jullie hier nou voor probleem van ? alsof dit nooit voorkomt met andere hardware…

 • 1 opmerking:  Een DS heeft dan wel cartridges maar die DS zal over bv 5 jaar of 10 jaar heus nog werken. (ja sommige zeggen nu wel van "dan heb ik al iets niews mss, maar toch..)  Een PSP met zijn UMD? Een laserprodukt? Meenemen overal, stoten, stof… Zo'n groot ding houdt het niet zo lang vol vrees ik met zo'n intensief gebruik aan dataverkeer. Ja… tot voorbij de garantie, dat wel. Maar het blijft véél fragieler.  Just a thought.
 • Zover ik weet is alleen de dooie pixels bij de DS voorgekomen van de rest heb ik nog niet veel anders gezien…oja de anologe stick bij de N64,maar dat is na een boel spelen pas…

  maja Sony kennende weten ze zich hier vast wel uit te redden.

  Maar na deze blunder weet ik 99.9% zeker dat ze de DS NIET meer inhalen

 • Dode pixels zijn niet zo erg dat heb je met bijna alle lcd apparaten. Maar drives die open springen, analoge stick die afbreekt zijn toch wel erg groffe fouten imo. Maar ik zou de PSP niet al te snel uitpoetsen, we zijn nog maar net onderweg! De tijd zal ons leren :P

 • Damn wat zitten hier toch een stel kinderachtige lui zeg… zeker net uit de luiers ofzo ?  Wat maken jullie hier nou voor probleem van ? alsof dit nooit voorkomt met andere hardware…

 • Laat de Japanners maar last hebben van de kinderziektes (gerushte oplage?), tegen de tijd dat de PSP hier komt hebben we daar geen last meer van. :-)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren