1. Be Prepared for Killzone 2!

Be Prepared for Killzone 2!

Iedereen kijkt vooruit naar het moment dat Killzone 2 in februari uitkomt. Om je nog even lekker te maken voor Killzone 2 hier nog even alle info op een rij!

Wat is het?

Killzone 2 is een first-person shooter gemaakt door het Nederlandse Guerilla en uitgegeven door Sony, de game komt exclusief naar de Playstation 3.

Het Verhaal

Twee jaar na de aanval van de Helghast op Vekta brengt de ISA het gevecht naar de planeet Helghan. Je neemt de rol op je van Sev, en verharde veteraan van de speciale eenheden bekend als 'The Legion'. De speler gaat op een missie naar de Helghast planeet om de Helghast leider, Emperor Visari, te doden en de Helghast oorlogsmachine een halt toe te roepen. Voor Sev en zijn vrienden is de invasie op Helghan pas het begin. Ze krijgen de taak om Pyrrhus, de hoodstad, te beveiligen krijgen ze al snel door dat de Helghast een nog sterkere tegenstander is dan oit op hun thuisplaneet. Niet alleen hebben ze zich aangepast aan de kracht van de ISA, ze hebben ook een energiebron uit de omgeving gehaald die de ISA kan vernietigen. Sev en zijn team komen er al snel achter dat dit gevecht meer is dan het bevechten van vijanden; 'The Legion' moet leren hoe om te gaan met de kracht van Helghan.

De Trailers

De Gameplay

De Screens

Thanks for Watching!!!

Dit artikel delen

Over de auteur