1. Charts van week 5 t/m 11 december

Charts van week 5 t/m 11 december

Blijft Need for Speed: Underground 2 op de eerste plek staan? Valt GTA: San Andreas nu dan toch uit de top drie? Welk spel komt er als hoogste nieuw binnen? Check de nieuwste charts hieronder.

1 - Need for Speed: Underground 2 (EA)

2 - GTA: San Andreas (Take 2)

3 5 Call of Duty: Finest Hour (Activision)

4 - The Incredibles (THQ)

5 3 FIFA 2005 (EA)

6 12 Prince of Persia: Warrior Within (Ubisoft)

7 - Goldeneye: Rogue Agent (EA)

8 10 The Getaway: Black Monday (SCEE)

9 6 Pro Evolution Soccer 4 (Konami)

10 8 Halo 2 (Microsoft)

11 - The Urbz: Sims in the City (EA)

12 9 WWE Smackdown! vs RAW (THQ)

13 16 The Sims 2 (EA)

14 - Killzone (SCEE)

15 18 LOTR - The Third Age (EA)

16 N LOTR - Battle Middle Earth (EA)

17 N Eye Toy: Play 2 (SCEE)

18 N Shrek 2 (Activision)

19 13 Sega Superstars (Sega)

20 17 Half-Life 2 (Vivendi)

Activision's Call of Duty: Finest Hour klimt de top drie binnen, terwijl FIFA 2005 een paar plaatsen daalt. De hoogste stijger van deze week is weggelegd voor Ubisoft's Prince of Persia: Warrior Within.

Voor de rest is er niet veel opzienbarends in de charts van deze week te vinden. Er komen onderin de charts drie nieuwe spellen binnen, waarvan maar één totaal nieuwe (LOTR - Battle Middle Earth). De overige twee zijn terug van weggeweest (Eye Toy: Play 2 en Shrek 2). (GP / ELSPA)

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Wat reclames allemaal niet doen.De beste FPS op plaats 20.Waar gaat de wereld heen.

 • Jammer van HL2 ja, maar wel mooi dat POP: WW het goed doet.

 • Zo ut gaat goed met The Incredibles. Sommige mensen zullen denken "O disney tis dus een zuigspel!" maar dat is het niet!

 • ik vind goldeneye wel een goed spel,maar hoger dan half-life2 vind ik toch overdreven!!!!!!!

 • Dat half life lager staat komt omdat het enkel PC is en alweer een tijdje uit is. Dat een game dan gaat dalen is toch logisch? Dat Goldeneye dan weer beter verkoopt zegt niets over de kwaliteit van beide games.

 • halo 2 – 10:(

  nfsu 2 – 1este :)

 • weer het weekelijkse gezeik. hou dr toch gewoon over op ofzo….

 • En dan noemden ze Killzone de Halo killer… :P  Metroid Prime 2 is nog steeds spoorloos. :)

 • @Notorious: scheelt maar vier plaatsen. Misschien dat Killzone volgende week zelfs boven Halo 2 staat :P

 • jongens, dit heeft geen reet met de kwaliteit van een game te maken man. kijk naar the getaway, dat spel zou nog niet eens uitgebracht mogen worden, zo slecht is het. dit gaat alleen maar om reclame en naamsbekendheid. en halo 2 in de pu 9,3. dat is alleen de singleplayer. kan ik me nog wel voorstellen dat die niet al te hoog heeft. hij is niet zoveel anders dan deel 1. daarom heeft hij niet zo'n heel hoog cijfer. maar metroid prime 2 is haast exact hetzelfde als deel 1 en die krijgt een superhoog cijfer. die steven of weet ik veel hoe die nintendoid heet, geeft gewoon te ziekelijk hoge cijfers voor nintendogames. ik ken me gewoon niet voorstellen dat dan, metroid prime 2 leuker kan zijn dan halo 2 online. dat kan gewoon niet man. • @Notorious: scheelt maar vier plaatsen. Misschien dat Killzone volgende week zelfs boven Halo 2 staat :P

  Dat maakt niet uit. Halo 2 stond op 1. :P


 • Goed dat Halo 2 nog steeds best hoog staat en Call Of Duty het goed doet.

 • raar dat jak 3 er niet in staat

 • Waar zijn die charts ingodsnaam op gebaseerd!?  Ik vind ze altijd maar raar.

 • ja vraag me ook af waar de charts op gebaseerd is?  En dit is zeker engelse charts?

 • Xaap: Als jij denkt dat MP2 bijna hetzelfde is als deel 1 zit je goed fout jongen. Verder is het persoonlijke smaak of je liever MP2 single speelt dan Halo 2 multi en andersom.

 • @stretch

  ja waar is metroid prime 2  Welnu, metroid prime 2 is nergens te bekennen, en weet je waarom…omdat er te weinig mensen met een cube zijn om zo'n spel hoog in the charts te krijgen….en wat voor een hoof cijfer een cubespel ook krijgt, dat doet de mensen geen meer cubes kopen….dus cubespellen zullen nooit hoof in the charts staan…..dus hou op wekelijks te vragen waar Metroid prime 2 en paper mario 2 zijn….  en even tegen al die anderen die wekelijks de charts analyseren: waarom zou je alleen maar een spel mogen kopen die volgens de PU een torenhoog cijfer krijgt??…als een bepaald genre mij boeit (bv eyetoy in combinatie sega karakters) dan koop ik zo'n spel, ondanks dat het spel volgens de PU (waar ik overigens zoweizo weinig waarde aan hecht) een 7 krijgt… • Metroid Prime 2…  FLOP van 2004 :D

 • vind jammer dat lotr:Battle Middle Earth op 16de plaats staat had verwacht dat hij wel in 1t/m10 zou staanmeschien wolgende maand :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren