1. Geen DICE voor Electronic Arts

Geen DICE voor Electronic Arts

Precies een maand geleden kwamen wij met het bericht dat Electronic Arts DICE wilde overnemen. Het plan van Electronic Arts is alleen van de baan omdat 28% van de aandeelhouders van het Zweedse DICE roet in het eten gooiden. Electronic Arts heeft de toestemming nodig van 90% van de aandeelhouders.

De aandeelhouders van DICE hebben nog tot 27 december om te beslissen. De relatie tussen DICE en Electronic Arts zal hier niet onder lijden, wat de beslissing ook zal zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Mooi, blijven er tenminste nog wat grote ontwikkelaars over die wel vrij zijn en niet allemaal opgekocht worden.

 • als er een bedrijf is die iets opkoopt is het microsoft wel tbh..

 • Microsoft moet EA maar eens gaan opkopen..

 • Het zijn meestal de middelgrote ontwikkelaars die met goede spelen komen. ok de grote ook maar nu neemt ea teveel hooi op zijn vork. Ea zijn een zooitje slijmerige gluiperds. Eerst wilden ze alleen online spellen voor de playstation ontwikkelen, maar later wel overstappen naar microsoft met xbox live. ze ruiken geld en gaan ervoor. Ze moeten gewoon niet zoveel opkopen. Je wordt niet beter als je maar alles opkoopt, maar doordat je een goede ontwikkelingsteam hebt die vette spelen ontwikkeld. Kijk maar naar Bungie. Die hebben gewoon erg goede mensen in dienst. Die maken goede spellen. Trouwens heeft iemand nog wat gehoord over wat er verder is gebeurd met westwood? komen er nou nog vette vervolg spellen van de mensen die daar werkten, zoals een nieuwe command and conquer ( multiplatform mischien en xbox live) of een nieuwe Dune. Volgens mij hebben ze westwood gewoon gekocht om de rechten in bezit te krijgen en om de concurrentie uit te schakkelen. Ik heb zo een hekel aan bedrijven die rechten hebben van games of films en er dan niks mee doen?zonde zeg. zo kan niemand er iets mee doen…. sorry moest ik effe kwijt….

 • al zijn ze vieze gluiperds die op geld uit zijn, ze maken wel vet goede games….

 • nee, dat is et punt juist, ze maken middelmatige games. NOOIT goede games. En ik zeg nooit omdat er zelfs niet 1 spel vanaf kan dat echt goed is.  Middenmoters, die het moeten hebben van middelmatige gamers die ff een uurtje heel goed in spel willen zijn zonder erg veel moeite. Leuk voor die mensen en de beurs van de mensen van EA, maar slecht voor de industrie.  En leer er mee leven dat mensen EA haten, wat boeit het jou dan helemaal wat hun vinden. fs.


 • jammer , van mij mag EA nog grooooooter worden .

  Ach ze zijn al de grooooootste en jullie wten het , je word alleen maar de groooooootste als je de beste bent

 • Medal of Honor op de PC werdt voor lange tijd als een van de betere shooters beschouwd, toen waren er ook nog niet zoveel 2de wereld oorlog shooters op de markt, EA is zeker niet alleen maar mainstream. Sportseries zijn vaak hetzelfde, maar waarom zouden ze een winnend concept veranderen?  Wat Aiii zegt is al een hele tijd mode, maar scheert ook alles wat ze doen over een kam.

 • EA haters zijn egt losers. EA maakt genoeg goed games. Okè aan sommige games mogen ze wel een jaartje langer werken maar het is zeker niet alleen de mainstream die alle EA games kopen. En ik hoor altijd duizenden reacties over games als fifa dan loopt iedereen te zeuren dat het een kutgame is. Waarom koop je dan games van EA zeg ik dan maar.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren