1. Log van 7 januari 2009: Girl on Girl

Log van 7 januari 2009: Girl on Girl

-----------------------------------

Ik schrijf dit, omdat ik een antwoord wil op een vraag. Ik maak er alleen een verhaaltje (overstatement van mijn dag) van, omdat ik daar zin in heb

-----------------------------------

Een paar maanden geleden zat ik met wat vriendinnen 'in te drinken'.. Ten minste.. zo noemt men dat. Bij ons is het vooral gezellig praten met op de achtergrond TMF aan. Op tv was weer eens zo'n videoclip bezig met twee meisjes die elkaar betasten, zoals je zo vaak ziet op TMF in de wat latere uren.

Door die clip kwamen we op het gespreksonderwerp "zoenen met hetzelfde geslacht" (wat overigens iedereen daar een vies idee vond als jezelf één van de twee personen was). Maar zoals iedere (?) jongen, die ik ken, vind ik wat Girl on Girl actie niet helemaal verkeerd. Mijn vriendinnen snapten dat niet, wat ik natuurlijk helemaal begreep.. Want twee jongens (mensen van mijn geslacht) die zoenen vind ik natuurlijk ook helemaal niks. Dus vroeg ik wat ze dan van twee zoenende jongens (hun tegenovergestelde geslacht) vonden, maar het bleek dat ze dat ook maar niks vonden..

Nu vraag ik me dus af waarom die meisjes twee zoenende jongens maar niks vinden en die meisjes vragen zich af waarom ik (en heel wat andere jongens) twee zoenende meisjes wél wat vinden :P.

Dusss:

Ben je een jongen?

Kan je dan uitleggen waarom jongens het wel leuk vinden om twee meisjes te zien zoenen?

Ben je een meisje?

Kan je dan uitleggen waarom meisjes het níet leuk vinden om twee jongens te zien zoenen, want als één jongen een striptease geeft ofzo, vinden jullie het weer wel leuk :S.

Natuurlijk mag je ook de vragen van het andere geslacht beantwoorden, als je denkt dat je dat geslacht goed genoeg kent :P.

Bij voorbaat dank.

Dit artikel delen

Over de auteur