1. schaatsweer is prachtweer

schaatsweer is prachtweer

De afgelopen dagen heeft het erg gevroren dat betekent dus dat er weer ijs ligt . Iedereen pakt zijn schaatsen maar wat blijkt dan in de meeste gevallen dat de schaatsen te klein zijn , ja 12 jaar geleden was het laats dat er echt goed ijs was dus al die schaatsen zijn te klein geworden snel even naar de winkel of naar maktplaats en je schaatsen kopen en dan begint het glij-festijn !

Hoewel ik zelf niet kan schaatsen vind ik het altijd prachtig om te zien naar al die mensen die op het ijs glijden en denk : 'waarom kan ik nauw niet schaatsen ? ' Ik heb besloten om volgend jaar op schaatsles te gaan hoewel sinds vandaag verbetering komt in mijn schaatstechniek Ik doe de bewegingen goed maar houw mijn everwicht niet en val ik weer op mijn bek .

Ik had besloten ( na 50 keer vallen ) even te gaan lopen op het ijs ik liep naar het meer op en het was er nattuurlijk erg druk ja dat dacht ik al ik vond het in iedergeval prachtig en werd echt jaloers . Voor het eerst dacht ik niet aan gears of war 2 of mijn andere prachtige xbox 360 spellen nee ik keek naar al die mensen die aan het schaatsen waren . Ik liep weer naar huis en zag een meisje die ik training geef . Zij zag me en zij 'AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA MENNO KIJK EENS HOE GOED IK KAN SCHAATSEN !!!' Ik keek en zo kon het inderdaag goed ik ging maar weer weg terug naar mijn fijne kamer met mijn xbox 360 waar ik weer verder ging met gamen en ik al weer dacht aan de volgende schaatsdag .

Dit artikel delen

Over de auteur