1. Slapen, het is zo fijn!

Slapen, het is zo fijn!

Ik ga waarschijnlijk over zo'n 7 minuten eten. Maar ik wou deze weglob al aanmaken als mijn eerste weblog die blijft bestaan. Waar heb ik het hier nou over!

Ik heb het hier puur over slapen. Iedereen doet, of ze proberen het in ieder geval! Waarom een weblog over slapen, vraag je me? Nou beste lezer, dat zou ik je vertellen. Als ik 's avonds rond een uur of 00:30(doordeweeks) ga slapen kijk ik vooruit naar iets geweldigs. Het voelt zo fijn om weer je energie voor de volgende dag op te doen en gewoon lekker 6-9 uur niks te doen dan lekker dromen. Nu zijn er natuurlijk ook mensen die minder dan 6 uur slapen maar ik zelf slaap het liefst 8/9 uur. En zo nu en dan als ik een hele rustige periode heb vakantie's enzo vind ik het ook leuk om 12 uur of langer te slapen. Want slapen is gewoon magie. Ik voel me zo op mijn gemak als ik zorgeloos lig te slapen en ik voel dat ik me ogen nog net open kan houden als ik het wil(maar ik houd ze dicht). En dan gaat er sort lekkere tinteling door mijn hoofd. Het enige nadeel is alleen het opstaan! Ik sta vrijwel altijd wel op tijd op. Alleen soms blijf ik nog wat in bed liggen en een beetje halfwakker slaap ik door. Dat varieert van soms 5-10 minuten tot een halfuur a een uur in het weekend. Maar de laatste tijd met drukke periode's van school voor de boeg sta ik toch altijd wel op wanneer ik het wil.

En voor jullie lezers die niet genoeg slaap hebben. Blijf het gewoon proberen. Want het is heerlijk. Ik geniet er gewoon echt van om met mijn ipod op muziek te luisteren terwijl ik inslaap en hem dan uit te doen en naast het bed te leggen wanneer ik mijn ogen amper nog kan openhouden. En dan slaap ik gewoon bijna net zo goed als een baby. Waar die uitdrukking vandaan komt moet je mij niet vragen. Want baby's huilen in het begin extreem veel tijdens hun slaap. Maar toch ik dwaal af.

Slapen is gewoon zo ontzettend fijn! Vroeger zag ik het wel eens als iets saai's. Ik wil nog gamen enzo voor ik ga slapen en ik heb geen zin om te slapen blabla. Maar tegenwoordig geniet ik er gewoon optimaal van. Daarom lieve lezer, slapen maak er een feest van!

Dit artikel delen

Over de auteur