1. »Het aanbod van Pokémon Trade«

»Het aanbod van Pokémon Trade«

Oke vriend ik ga wel een Charizard maken met de broeden door de Pokémons genaamd Charizard (Level 100) en Ditto (Level 40)... Ik ga je aanbieden die Charizard die ik maak en mijne Charizard die ik heb getraint heb die geef absoluut niet weg vriend! Want die heb heel hard getraint dat ik hem zo heb op Level 100 gekregen heb vriend... Maar ik bied jou een Charizard van Level 50 tegen jou Salamance Level 50 is dat goed vriend? Maar je moet wel wachten tot dat ik die Charizard al heb gemaakt vriend, hier krijg je alvast mijn Friendcode van Nintendo DS van het Pokémon Diamond amigo!

»Pokémon Diamond«

Name: Hikary (Meisje).

Friendcode: 4081-2760-6046.

Voeg me alvast in vriend door mijn Friendcode te voegen! Geef je Friendcode ook aan mij vriend als ik hem mag hebben en als ik het klaar ben met Trainen voor jou Charizard Level 50 dan zeg ik het wel vriend. Maar ik geef echt mijne Charizard echt niet weg vriend, die Charizard van level 100 kun je vergeten die krijg je niet van mij die is mijn beste Pokémon ooit dat ik hem hebt gekregen vriend, daarom krijg je dat Charizard van Level 100 niet vriend snappie!

»Aangeboden 1«

Pokémon naam: Charizard.

Nature: nog niet bekent (Als het bekent is dan krijg je het later wel).

Level: 50.

»Aangeboden 2«

Pokémon naam: Blaziken.

nature: nog niet bekent (Als het bekent is dan krijg je het later wel).

Level 50.

»Wanted 1«

Pokémon naam: Typhlosion.

Nature: Maak niet uit!

Level 50.

Oke vriend dit is mijn aanbod en mijn gezochte Pokémon ik wil jou een Charizard wel geven tegen jou Salamance wel gebroed met een ei natuurlijk ik wil echt niet hebben dat jij je eigen Salamance wil geven snappie amigo!

Oke hier is het aanbod Charizard (Level 50) tegen jou Salamance (Level 50) amigo...

Is dat Deal of Geen deal vriend!

Dit artikel delen

Over de auteur