1. Ten Napel spreekt nog twee FIFA-edities in

Ten Napel spreekt nog twee FIFA-edities in

Evert ten Napel zal alleen nog in FIFA 2006 en 2007 te horen zijn. Daarna moet Electronic Arts iemand anders zoeken, laat de voetbalcommentator weten in een interview met VoetbalPrimeur.

Ten Napel heeft zijn twijfels over voetbalcommentaar bij een computerspel: “Ik vond het op zich wel grappig zo’n spel. Nu ik er op terugkijk heb ik er wel wat aanmerkingen op, maar sommige dingen kunnen ook niet anders. Het spel loopt niet van A tot Z. Iedereen speelt het spelletjes anders. Die zinnen die ik heb ingesproken zijn allemaal gelabeld en als ik dat dan terughoor is het geen wedstrijdverslag. Maar men is er redelijk positief over.”

Het voetbalspel Uefa Champions League dat in het voorjaar van 2005 verschijnt, zal overigens niet voorzien zijn van Nederlands commentaar. Het hele interview met Evert ten Napel is, voor de geïnteresseerden, op dit adres te lezen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • OMG, laat het aub in het Engels!

 • Hoplelijk doet Youri Mulder ook weer mee

 • Engels of Nederlands, mij maakt het niet uit. Tis weer zo'n zet om een jongere groep aan te trekken.

 • Ik zag laatst die vent in het echt en ik moet zeggen dat het altijd vreemd is iemand te zien, die je alleen van stem kent tijdens voetbalwedstrijden. Ik ben trouwens ook wel voor Engels-talig commentaar

 • In FIFA 2005 kon je ook Engels commentaar inschakelen. Wat is het probleem? Ik vond het op het begin wel grappig, maar na een tijdje begint het toch te vervelen en zet je het geluid uit en de radio aan.

 • Als het goed gedaan wordt mag het van mij in het Nederlands. Ten Napel is een prima commentator.

 • Ze moeten het beter inspreken vind ik. Want een echt voetbal verslag kan je toch niet doen. Ook mag Youri Mulder wel eens wat beter gaan praten, al die onnozele zinnen die hij soms uitkraamt is ook niks. (Hoewel sommige wel erg goed en grappig zijn).

 • Oei, voor de verandering leek me het wel leuk Nederlands comentaar maar nog 2 jaar hou ik echt niet vol

 • Nee he,nog meer Fifa games.

 • Mocht u net om koffie zijn geweest, het is nog steeds 1-0

  Grappig dat wel, maar het commentaar moet vele stukken beter. Youri Mulder mag wel eens iets enthousiaster praten, die gast was echt saai. Animaties van de tackles mogen van mij veel beter. Beweging van het net mag ook wel is wat aan gedaan worden. De toeschouwers zijn ook 3x niks.

 • Een aanpassing in Fifa zelf zou leuk zijn. Dat je weer swalbes kan maken, dat de grensrechter en de scheids gewoon in en naast het veld te zien zijn!!!, dat de grensrechter ook wel eens een foutje maakt bij het weergeven van buitenspel, tackels moeten heel wat realistiser en ook moeten ze is een echte counter laten zien. (Niet als je er door bent dat je nog 2 man op de rand van de 16 tegen komt).

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren