1. Starbreeze kondigt The Darkness aan

Starbreeze kondigt The Darkness aan

De ontwikkelaar van The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay, Starbreeze, heeft The Darkness in ontwikkeling voor de volgende generatie spelcomputers.

The Darkness is een stripverhaal van Marc Silvestri, Garth Ennis en David Wohl. Het spel zal in 2006 in de Verenigde Staten verschijnen. Details en beeldmateriaal zijn nog niet vrijgegeven.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Ow damn, ik wou al een sarcastische opmerking maken voordat ik het artikel had gelezen, iets in de trend van: "Origineelste titel van 2005" maar toen zag ik pas dat het om The Darkness comic ging. Dat is wel een supergave comic dus ik ben benieuwd.

 • Nee das een comic van dezelfde uitgever gebaseerd op de band Kiss.  The Darkness gaat over een huurmoordenaar, Jackie Estacado (beetje Desperados-Antonia Banderas achtige gozer) die in aanraking komt met The Darkness. Een soort wapen vergelijkbaar met de Witchblade. Door de Darkness krijgt hij superkrachten en zijn er allerlei kleine demonen die hem helpen. Beetje moeilijk uit te leggen, ik weet er zelf ook niet zoveel van. Maar het gaat iig niet over die gozer met die lange tong nee. ^^

 • voor de next-gen consoles, denk ik!!!:D

 • Ik heb vertrouwen in Starbreeze, na het maken van CoR:EfBB..

  Hopelijk weten ze er iets van te maken

 • @ Stretch  Die ene 'Band' heeft ook een naam weet je.

  KISS heet die ene 'Band' en die gast met die lange tong heet GENE SIMMONS!

  Ze maken geen zogenaamde 'muziek' maar gewoon echte rockmuziek.

  En dan moet je eens weten welke artiesten er fan van zijn en er door zijn beinvloed, zijn heel wat bekende: Lenny Kravitz; Metallica, Warrant, Faster Pussycat, Garth Brooks, Motley Crue, Pearl Jam, Poison, Soundgarden, Hootie And The Blowfish, Anthrax, Skid Row, Extreme, Stone Temple Pilots, Megadeth, Alice In Chains, Venom, Nuclear Assault, WASP, Bon Jovi, Weezer, Mozart, Nine Inch Nails, Danger Danger, Slipknot, Sepultura, Marilyn Manson

  Daar zitten dus een heleboel bekenden tussen, dus is het mooi een van de bekendste en beste bands die er zijn.
 • Oh ja en als je het niet gelooft over die artiesten kijk dan maar eens op http://www.kisskollector.com/history/ en scroll dan maar is ff naar beneden dan zie je die namen weer.

 • @ Stretch,  Oeps sorry misverstandje:$, ik dacht dat je Kiss bedoelde? :O

  Over The Darknes ben ik het dan met je eens, meeste nummers zijn veel te nichterig, I Believe In A Thing Called Love bijvoorbeeld.

 • Cool!:D

  Hehehe mischien wel een beetje ja. ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren