1. The Joker slaat toe.

The Joker slaat toe.

Voor een keer krijgen niet games de schuld. Nu is er een filmpersonage aan de beurt. The Joker ! Waarom ? Omdat een 20 jarige man naar een creche ging. Wat doet een 20 jarige in een creche ? Wel, dat vraagt iedereen zich nu ook af. Maar om te antwoorden op de vraag wat hij daar deed ? 2 baby's en een kinderverzorgster vermoorden. En zeer veel gewonden. De man zou geschminkt zijn geweest, een beetje als The JokerDe man zou tijdens zijn verhoor niets zeggen en alleen maar lachen. Maar zelfs The Joker deed niet wat Kim De Gelder deed.

Twee messen, een bijl en neppistool in rugzak Berichten over lijstje met nog drie andere crèches Moordscenario voor 75 doden. Al deze dingen vonden de politieagenten in de rugzak van de dader. Hij was van plan om 75 doden te maken. De man mikte echt op de halsstreek.

De dader twee jaar geleden ( onder )

De plaats van het onheil is de creche Fabeltjesland in Dendermonde. De creche sluit voor altijd zijn deuren. Iedereen is in rouw om het drama. Helaas, er zijn ook mensen die zeggen dat de dader ziek is en dat we medelijden met hem moeten hebben. Ik snap niet hoe iemand zoiets kan doen, en hoe anderen hem kunnen verdedigen. Welke straf zouden ze hem moeten geven ?

Dit artikel delen

Over de auteur

Vinto Hey, Welkom op mijn profiel, even voorstellen : Ik ben Maaike ik woon in Belgie en loop nog niet zo lang rond op deze wereldbol.