1. Ik heb mezelf geinterviewd vrienden!

Ik heb mezelf geinterviewd vrienden!

»Sinds wanneer ben je een Pokémon Trainer?«

Nou ik zal het effe uitleggen wanneer is al een Pokémon Trainer was geworden ik was 18 jaar oud en ben kennis gemaakt met Pokémon Blue en Sinds die spel ben ik een beetje Pokémon Trainer geworden, maar wist nog niet wat ik moest doen en ik speelde spel wel een jaartje, maar toen vondt ik het niet meer leuk het was heel klein spel. Daarom had ik een beetje ermee gestopt tot dat het Pokémon Gold kwam toen ging ik daar verder gegaan en werd als een beetje goeie Pokémon Trainer en ik geef een goeie respect aan mijn Pokémons die ik kan geven!

»Met welke Pokémon spel was je mee begonnen?«

Ik was met Pokémon Blue begonnen door mijn vrienden. Ik was eigenlijk een beetje gestapt via Final Fantasy spellen want met Final Fantasy spellen moest je de monster in de pan hakken en maar toen zei ik tegen mijn vrienden ik wou dat het een spel zouden verschenen zodat ik mijn eigen monsters kon trainen en mijn vriend kwam met Pokémon Blue en zei dat is die spel echt iets voor jou. Ik ging het spel genaamd Pokémon Blue uitproberen en ik zei dat is die spel die ik heel graag wou hebben en dat is het moment dat ik met Pokémon spel begon en die was Blue.

»Hoe ging het verder?«

Nou ik ging verder met Pokémon Gold en toen heb ik daar ook een paar beste Pokémon en toen ben ik er achter gekomen dat ik Semi Elite Pokémon Trainer ben geworden en zodat ik aan mijn Pokémon beste respect en liefde gaf heb ik de beste Pokémon trainer geworden met een rang van Pokémon Semi Elite Trainer! Toen ben ik verder gegaan naar Nintendo DS met Pokémon Diamond en speel het nogsteed met Pokémon Emerald en Pokémon Leafgreen voor meer megelijkheden als een Pokémon overplaatsingen te doen naar Pokémon Diamond en online Trade of Battle te kunnen doen en ik heb al de beste Pokémon Team en ik ben nou Pokémon Elite Trainer cool hé!

»Met welke Starter Pokémon was je mee begonnen?«

Nou ik begin met Pokémon Blue met de starter als eerste was Squirtle omdat ik van Water Pokémons heel erg hield en toen werd het Blastoise en hij was mijn sterkse Pokémon toen had ik hem niet meer. Toen met Pokémon Gold was ik ook met Water Pokémon begonnen het was Totodile die en die werd dan Feraligatr. Met Pokémon werd ietsje verandering gebracht met mijn element want in Pokémon Emerald ben ik met vuur begonnen namelijk Torchic en hij werd Blaziken en is die nogsteeds een Blaziken en num als op Level 100! Als laatse ben ik beginnen met Grass namelijk met Turtwig op Pokémon Diamond!

»Met welke Starter element en begin je meestal?«

Grass en Vuur Pokémons.

»Welke Trainer ben je Die hard of Respect gevende Trainer?«

Respect gevende Trainer ben ik, want ik geef liefde en Respect aan mijn Pokémons dat vindt ik heel belangrijk!

»Op welke Rang ben je op je gevoelens als Trainer?«

Ik ben zo goed in Pokémon Training en ik voel mezelf als een Pokémon Trainer Elite!

Dit artikel delen

Over de auteur