1. Een doorsnee weekend...

Een doorsnee weekend...

Het is eindelijk weer weekend, een periode van de week die veel mensen graag tegemoet zien. Daar zijn verscheidene redenen voor, om maar eens een voorbeeld te noemen; harde werkers hebben de mogelijkheid om goed uit te rusten om de komende week weer hard te werken, een andere reden zou kunnen zijn dat je je weekend vult met allerlei leuke activiteiten met vrienden en/of familie. Zelf verlang ik altijd naar de vrijdagavond, dit is voor mij de enige avond dat ik me écht kan ontspannen en gewoon ouderwets niks hoef te doen.

Vrijdag is voor mij een FFF-dag (fies feht frête dag), wat weer overheerlijke frituur versnaperingen betekend, de rest van de week eet ik dat niet, maar op vrijdag... hmmm.... Naast dat ik dit maaltje naar binnen zit te proppen, kijk ik altijd de nieuwe Naruto aflevring die ik dan net heb binnen gesleept. De uurtjes daarna hang ik meestal voor de TV, op MSN of speel een game op mijn PC. Vanaf 9 uur wordt er meestal door mijn vriendengroep rondgebeld om iets te gaan doen... Vaak houdt dit in dat we naar een plaatselijk café gaan (veel hebben we niet in ons dropje), maar héél af en toe gaan we naar één persoons' huis om een lekker gezellig game avondje te houden.

Laatste tijd doen we vaak Mario Kart Double Dash, hoe vreemd dit ook mag klinken. MK:DD is nou niet echt bepaald mijn favoriete Mario Kart deel, zeg maar minst favoriete... Maar de sfeer die bij deze game hangt in onze vriendengroep is altijd erg gespannen, we racen altijd nek-aan-nek, zodat het altijd weer een gevecht is wie er eerste wordt. Maargoed, dat is de vrijdagavond. Op zaterdag kan het ook erg verschillen.

Vaak speel ik een wedstrijdje korfbal met mijn team (Korfbal is tof in een leuk team =D) op zaterdag, dat wordt gevolgd wordt met een avondje karten of lasergamen in één van de centra in de buurt. De lasergame hal in Dordrecht, waar ik afgelopen weekend was, was héél cool naar mijn mening, moet je misschien eens proberen. Maargoed, nadat we klaar zijn gaan we meestal nog mario karten bij één van de personen... Alleen werd het vorige keer een beetje laat... tot half 6 in de ochtend zitten Mario karten. 0_o Maar leuk was het wel...

Op zondag moet ik helaas weer aan mijn school gaan werken, nadat ik uiteraard weer lekker heb uitgeslapen tot 14 uur. ___----- Fijn weekend allemaal!!!! -----___

Dit artikel delen

Over de auteur