1. IeGee Magazine, FAQ en Logo-Poll

IeGee Magazine, FAQ en Logo-Poll

Dag lezers, voordat ik begin met deze log ten eerste mijn dank voor jullie enthousiaste reacties op de aankondiging van IeGee. Erg fijn om te weten dat we het niet voor spek en bonen aan het maken zijn. We zijn nog steeds druk bezig met het maken van het magazine, maar ik wilde eerst wat tijd nemen om een aantal vragen te beantwoorden die ik de afgelopen paar dagen gekregen heb.

Wat kost een abonnement?

Niks, noppes, nada, want er is geen abonnement. IeGee wordt gratis beschikbaar gesteld en het enige wat we jullie vragen is jullie aandacht en hopelijk enthousiaste reactie. Wij maken IeGee voor ons en jullie plezier en daar gaan we geen geld voor vragen. (Tenzij jullie mijn bandbreedte compleet gaan leegzuigen want dan stuur ik de hostingpartij gewoon linea recta door naar jullie lezers.

40 Pagina's? Hoe gaan jullie dat ooit in één log stoppen?

Dat is uiteraard niet mogelijk, het bakken van één grote PDF om te downloaden zal vanwege de hierboven genoemde bandbreedte ook niet lukken, daarom zal er een website komen waarop de IeGee te lezen zal zijn, middels een log wordt de IeGee van iedere maand aangekondigd, eventueel wordt er nog een nieuwsbrief beschikbaar gemaakt voor de mensen die geen zin hebben op de IG Memberspage te kijken of bang zijn de log te missen door de spamrecensies van Diederickje "Toen Tjerd van Sony..."

Komt IeGee ook in de winkel?

Nee, IeGee komt niet op papier uit, IeGee wordt volledig digitaal beschikbaar gesteld.

Wanneer komt de IeGee uit?

Zoals al in de vorige log werd verteld tegen het einde van deze maand. Ten minste, dat is de verwachting en vooralsnog is er geen reden te denken dat we dat niet gaan halen.

Ik wil graag ook bij de redactie van de IeGee, kan dat?

Voorlopig is de huidige redactie voldoende om de IeGee goed vol te krijgen. Wil je überhaupt in aanmerking komen dan moet je sowieso een leuk stukje tekst kunnen schrijven, maar dan nog is de kans vrij klein dat er een plek voor je is. Wellicht dat er in de toekomst behoefte is om de redactie uit te breiden met meer mensen.

Ten slotte

Een paar mensen hebben hun ongenoegen geuit over het Unreal font, zelf heb ik er geen moeite mee, maar goed. Als alternatief hier een aantal andere uitvoeringen van het IeGee logo, graag hoor ik jullie mening, in je reactie a.u.b. het nummer noemen van het logo dat je aanstaat. Uiteraard doet het origineel ook mee.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Dit artikel delen

Over de auteur