1. Dynasty Warriors launchtitel in Europa

Dynasty Warriors launchtitel in Europa

Dynasty Warriors voor de PSP zal direct verkrijgbaar zijn als de PSP in de Europese schappen ligt. Het spel verschijnt volgens ontwikkelaar Koei namelijk in maart 2005 in Europa.

Dynasty Warriors is een hack & slash serie met een vleugje tactiek, die zich afspeelt in het oude China. Deze PSP versie heeft een compleet nieuw slagveld systeem gekregen, zodat de gevechten, die op de PlayStation soms wel dertig minuten duurden, aangepast worden aan handheld gameplay. Kortom, de slagvelden worden onderverdeeld in kleinere gebieden, die ook nog weer met elkaar in verbinding staan.

Ook nieuw in deze versie zijn de speciale krachten die de bodyquards van de hoofdrol speler, de zogenaamde "second in commands" hebben. Naast vechten en ondersteunen, beschikken ze nu ook over healing krachten en de mogelijkheid om het moraal van je speler op te krikken. Naarmate het spel vordert, zul je meer en betere "second in commands" tot je beschikking krijgen. Deze bodyquards zal je ook kunnen verzamelen en uitwisselen met andere spelers via de memory stick.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • wooooooooooooott!!!! welke rpg's komen er in europa bij de launch.

  • Lijkt me niet echt leuk….

  • so fucking what

  • Lijkt me wel vet :P

  • lijkt me wel lijp, alleen nu nog op de prijs afwachten….

  • Klinkt geinig, maar ik ben nu wel na 3 delen uitgekeken op dw, uiteindelijk was t meer van t zelfde:s alleen op very hard spelen met zn 2en was vet, echte uitdaging, doen voor de mensen die deel 3 of 4 hebben^^

  • Die games gaan gewoon richring de €45 kosten.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren