1. Het Wilde Westen-gevoel

Het Wilde Westen-gevoel

Jongens, jongens wat een heerlijke dag. Vandaag heeft Rockstar eindelijk de opvolger op Red Dead Revolver aangekondigd: Red Dead Redemption. En dat is goed nieuws, want ik hou van Westerns. Stoere mannen, vuile hoeren, kleine dorpjes, veel zand en veel sfeer. Dat laatste was één van de sterke punten aan Red Dead Revolver. De sfeer van een Western was er perfect in verwerkt. Op het gebied van graphics viel hij helaas tegen, waardoor de game op een 7+ bleef steken.

Kijkend naar de eerste screenshots ziet het vervolg er een stuk hipper uit. Grote open vlaktes, waarbij je op je paard geniet van de ondergaande zon, opwaaiend zand en een gebouw waarbij het Sherrifbord lekker scheef hangt. Je kunt het allemaal zien op de screenshotpagina.

Op het moment dat wij het persbericht vandaag binnen kregen, hebben we gelijk ook wat goede oude Westernfilmmuziek opgezet. Lekker om in het sfeertje te komen met muziek uit The Good, The Bad and The Ugly, A Fistfull of Dollars, For a Few Dollars More en natuurlijk muziek uit de eerste Red Dead. Ik heb er in elk geval zin in!

Dit artikel delen

Over de auteur