1. De B van Blondes & Bimbo's

De B van Blondes & Bimbo's

Veel dudes vinden blonde vrouwen aantrekkelijk. Dronken zijn ze vaak nóg interessanter. Nu zijn er natuurlijk altijd uitzonderingen. Neem nu... Bonnie St. Claire!

Rechter plaatje is een persiflage.

Ze is blond en dronken, maar ze is zo sexy als een hond die zijn kont likt! Nu is onze volksheldin en aller inspiratie wel op leeftijd natuurlijk maar wat gebeurd er als ik ''ugly blondes'' intyp op google? Een Rebecca Romijn, Paris Hilton, Pamela Anderson, Katherine Heigl en zelfs een Eva Longoria (ik weet niet waar die blond is, maar dat moet ik zien!) vliegen over mijn beeldscherm! Niet dat ik het niet naar m'n zin had hoor, maar met google hoor je altijd te zoeken wat je vindt! Or something. Maar wie wil er dan ook weer ugly blondes bekijken? So I don't blame google, really. Zo kom je echter wel snel op Bonnie uit, die heerlijk illustratief is voor het verhaal.

Maar dit is niet waar ik heen wil eigenlijk. Want wat heeft ze behalve een hangreet en een lever zo verrot als W. Bush zijn verstandelijk vermogen? Een IQ! Of geen IQ eigenlijk, want een score van 52 staat gelijk aan de intelligentie van een chimpansee. Maar ''Het stemkastje werkte niet!'' is het geloofwaardig excuus. Ik gebruik altijd ''De brug stond op rood en mijn fiets heeft mijn hond opgegeten!'', maar dat terzijde. Nu komt dus de gezegde ''Blondes are more dumb.'' de bocht om kijken. Ik denk dat iedereen wel eens een discussie heeft gehad met een blondine, over het feit dat ze helemaal niet dom zijn. Nu zegt dit eigenlijk al iets... Evolutie ten top denk ik dan maar. Als je blond en hot bent (twee vereisten voor de volgende stelling) hoef je niks te weten, behalve hoe je moet ademenhalen, want je wordt toch een of ander overbetaald model, of je batst een rijke gast en schiet hem tegelijk met zijn hoogtepunt naar de eeuwige jachtvelden. Dan heb je ook nog domme bimbo's die hun haar blond verven, en voilá het gemiddelde IQ van de groep vliegt omlaag als de gemiddelde kwaliteit van een Scary/Epic/Disaster Movie.

Dit hele verhaal gaat eigenlijk nergens over en is zwaar overdreven. Dacht ik. Laatst komt mijn blonde zusje thuis na een avondje ''chillen'' met haar vriend. Zegt ze tegen mij;'' Zijn zusje is echt dom!''. Dus ik nieuwsgierig; ''Vertel, is ze blond?'' ''Ja echt, niet normaal! Is ze een vakantie aan het plannen, ziet ze een vakantie in Tunesië wel zitten voor 1100 euro. Ze heeft maar 160 euro op de bank staan, en ze weet niet eens waar Tunesië ligt!''

Dus ik vraag; ''Waar ligt Tunesië dan?'' Gelijk een heel zeker, maar toch twijfelend antwoord; ''In Spanje, toch?''.........

Dit artikel delen

Over de auteur