1. Geen creditcard meer nodig voor Final Fantasy XI

Geen creditcard meer nodig voor Final Fantasy XI

Het lijkt wel of de makers van Final Fantasy XI onze website goed bezoeken. In de impressie van World of Warcraft merkte ik op dat de introductie van de gamecards een zeer goed idee was van Blizzard. Zo hoeven de jongeren onder ons (en de ouderen die geen creditcard willen) een MMORPG niet meer te missen.

Square-Enix heeft nu een soortgelijk systeem gelanceerd. De naam is ePassporte en werkt ongeveer net als PayPal, een betalingssysteem wat wereldwijd gebruikt wordt voor transacties. Je kunt van je bankrekening geld storten op dit ePassporte systeem, waar Square-Enix dan iedere maand weer geld vanaf kan storten.

Wil je genieten van de wereld van Final Fantasy XI, en heb je geen creditcard? Je kunt het ePassporte systeem hier vinden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • vin ik ook, nu is vet klote

 • Mooi idee ja,…..tot die tijd gebruik ik gewoon m'n vaders creditcard :p

 • In de impressie van World of Warcraft merkte ik op dat de introductie van de gamecards een zeer goed idee was van Blizzard.  Everuqest was de eerste met Gamecards en daarna was het Star Wars galaxies…

 • Ja… SOE kwam met het idee van de gamecards. Die kun je krijgen voor al hun spellen, Everquest 1, 2, planetside, SWG.  Al vraag ik me af of die eigenlijk wel te halen zijn in nederland, waarschijnlijk niet. Maar in de VS zijn die er wel te halen.

 • Die gamecards zijn ook in EU te krijgen, maar Nederland loopt vaak achter op dat gebied. Dynabite heeft EQ2 cards dacht ik. EQ prepaids zijn al tijdje niet meer te krijgen. Maar in buitenland kun je meeste beetje gameshops die cards wel vinden.

 • In nederland zijn de gamecards gewoo verkrijgbaar, ik weet dat ze bij de Bijenkof liggen en elke Music Store vestiging kan ze bestellen voor je.

 • is FFXI dan al uit in nederland uit? ik heb hem namelijk nog niet echt gezien, of loop ik heel erg achter of zo?

 • hmmm ik twijvel of ik hem zal gaan…… eerst maar eens me kerstcadeautjes uitspelen BFME voor mezelf gedowbload;). PoP WW en metroid prime2

 • Zou iemand mij kunnen helpen die FF XI heeft en doet zijn betalingen via ePassporte (voeg mij even toe op msn Johandewitt@msn.com)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren