1. Namco Bandai!

Namco Bandai!

Hallo vrienden van Namco spellen welke spellen ik van Namco harstikke goed vindt ga ik het hier helemaal uitleggen waarom ik die spellen zo goed vindt en welke spellen ik ook heb van Namco spellen, maar het wordt ook natuurlijk bij gezecht van Bandai spellen, niet alleen maar Bandai spellen die er met Namco Bandai wordt getoont die vertel ik alleen welke spellen die ik heb en welke spellen ik van die ontwikkelaar gaar wil spelen en dat zijn meer van de RPG en Fighting spellen. Het spellen zijn ook leuk om goed te kunnen ervaren om iets nieuws bij te kunnen leren met andere mensen te kunnen communiceren en vrienden maken via online gaming! Oke ik ga het vertellen welke spellen en waarom oke here we go!

»Soul Calibur!«

Soul Calibur was al bekent van de console genaamd Sega Dreamcast en vondt een leuk spel waarom ik die spel wel leuk vindt zal ik jullie nou goed uitleggen. Ik hou van zwaard gevechten en Soul Calibur is met Zwaard gevechten en met andere wapens en het zit er leuke achtergrond verhalen van elk personage en het hele spel en het is een Fighting game met een tikkie RPG element en dat is gewoon veel leuker is het niet! En nu heb is het spellen van Soul Calibur, het spellen die ik heb van het serie genaamd Soul Calibur zijn deze spellen van Soul Calibur die ik in bezit heb Soul Calibur III (PS2) en Soul Calibur IV (PS3)!

»Tales of Symphonia!«

Ik heb maar een van deze spel genaamd Tails of Symphonia die spel had ik na Nintendo Wii gekocht en het was een leuke spel waarom? als jullie het vragen het spel is mooi met de verhaal van het spel en het is een full RPG en je kan bijana alles doen om je te kunnen vermaken en het spel te winnen, maar die spel gaat over een geloof in het goede geloof maar dan in de stijl van Christelijke geloof, maar ik geloof wel anders dat weten jullie ik ben een moslim en ik speel die spel maar dan anders ik speel die spel niet dat ik aan Christelijke geloof wil omdat het verhaal zo mooi is daarom speel ik die spel snappie!

»Baten Kaitos!«

Die spel is ook leuk en het is meer een kaart spel met een RPG als je moet vechten heb je goeie kaarten nodig om zo veel mogelijke goeie aanvallen te kunnen uitvoeren en maximaal schade aan je tegenstanders te kunnen geven het is soort Yu-Gi-Oh! en Final Fantasy want namelijk het is een Card-Based RPG spel! Het gaat ook over Christelijke geloof en het is weer te zelfde reden als van de Tales of Symphonia dat ik spel speel zoals ik al eerder zei ik speel die niet dat ik van Moslim naar Christelijk geloof wil overstappen vanwege het verhaal snappie!

»Ridge Racer!«

Het is een beste en onrealistiche Arcade Raging game met een tofste en Kickste Drift effecten laat gewoon je banden glippen 'n Slippen en hoor de geluid man wat is die geluid van de slippende banden zo heerlijk aan je oren of niet! Het meisje die in het spel speel ze heet Reiko volgens mij en zij is gewoon een lekkere stuk man of niet ik wou dat ze echt was en we konden het heerlijk van genieten met haar (Sorry notmaal doe ik niet zo maar Reiko is zo lekkerding of niet RAWR *Kwijl*)! Maar ja ik speel die spel niet vanwege die lekkerding maar van die lekkere meisje hoort er ook natuurlijk bij, maar mij gaat het meer om het Racen 'n Autos natuurlijk!

»DragonBall Z Budokai Tenkachi 3!«

Nou over DragonBall Z serie is natuurlijk mijn favoriete serie alstijd gebleven en ik kijk de natuurlijk op TV en vondt het leuk om te volgen en ik kijkte zo graag na Sailormoon serie van Manga 'n Anime tegenfilms, maar toen was die Anime genaamd DragonBall Z overgestapt naar CN (Cartoon Network) toen kwam het nooit meer op TV en kocht paar spellen van DragonBall Z en vondt de ene wel cool dat is een PSone game genaamd DragonBall GT Final Bout en het was wel een toffe spel maar het was te weinig vechters om te kiezen en toen kwam natuurlijk andere DBZ spellen en die waren gewoon niks tot dat die spel genaamd DragonBall Z Budokai Tenkaichi 3 (PS2) kwam en ik heb het helemaal uit die verhaal modus, ben nog bezig met het Tournament en andere modus van het spel dus ik vermaak het van dit game!

»Mijn verwachtingen van Namco 'n Bandai!«

Ik hoop dat meer spellen door de ontwikkelaars genaamd Namco 'n Bandai nog komen en die koop 'n speel ik ook en ik verwacht wel voor de nieuwste DragonBall Z, Digimon, Baten Kaitos, Tales of Symphonia en natuurlijk alle andere Tales of series ik wil lekker gaan testen en wetenschap maken welke de beste Tales of (naam van het game) is natuurlijk vrienden dus effe gedult oké! Als ik PSP (Playstation Portable) ook heb daar ga ik ook vele Namco 'n Bandai spellen scoren zou het niet cool zijn, maar goed dit zijn mijne beste Namco games 'n mijn verwachtingen van het ontwikkelaars genaamd Namco wat en welke spellen hun nog meer kunnen maken voor de Namco gamers en voor mij natuurlijk, maar ik hoop dat jullie er van genieten en tikken wat jullie er van vinden en sterker nog Namco staat op de 2e plaats na Square Enix staat op de eerste plaats van de beste game ontwikkelaars in mijn TOP 5 van het beste Game ontwikkelaars! Dit is mijn TOP 5 beste Games en game ontwikkelaars!

»TOP 5: Namco games!«

1. Soul Calibur III (PS2).

2. DragonBall Z Budokai Tenkaichi 3 (PS2).

3. Ridge Racer 7 (PS3).

4. Tales of Symphonia (NGC).

5. Soul Calibur IV (PS3).

Wat zijn jullie TOP 5 van de beste Games!

»Top 5: Game ontwikkelaars!«

1. Square Enix!

2. Namco!

3. Nintendo!

4. Konami!

5. Ubisoft!

Wat zijn jullie TOP 5 van de beste Game ontwikkelaars!

Oke vrienden dit zijn mijne beste Namco Bandai spellen die ik heb!

Dit artikel delen

Over de auteur