1. De man in drie onderwerpen

De man in drie onderwerpen

Three Things men prefer

Wanneer wij, mannen, verplicht naar het nieuws moeten zien van het vrouwelijke geslacht, zijn wij, mannen, veelal afwezig. Waar de interesse bij vrouwen bij onzin ligt, is de man meer gericht op het 'echte werk'. Hard werken voor je geld, hard knokken voor je geld. Knokken voor je positie. Het leger is daar een goed voorbeeld van. Spierballen kweken, de trigger overhalen en het liefst moet het bloed ook spatten. Wij genieten in wezen dus van ons, terwijl vrouwen van ons walgen op het gebied van interesse.

Na Afghanistan komt Camp Nou. Een lekker partijtje sport kan geen kwaad. Helemaal door het lint als je favoriete team scoort bij een voetbalwedstrijd of als Tyson Gay een wereldrecord loopt. Sport is mannelijk, dat is een feit. Wij hebben niet voor niets alle wereldrecords op ons naam staan. Wij spelen het spelletje eerlijk, terwijl vrouwen niet allemaal de gelijke genen hebben. De één is meer man dan de ander, waardoor de één véééél beter zou kunnen sporten dan de ander. Nee, geef mij onze Sven maar in plaats van die Tsjech Sablikova.

Wij mannen zijn gericht op snelheid. Wanneer het nou te maken heeft met een wielren-afdaling of een Formule 1-wedstrijd, we kicken op een zo hoog mogelijke snelheid. Wanneer er een spectaculaire wielrenwedstrijd op televisie is, en de renners zijn bezig met een afdaling, wrijf jij in je handen van ontspanning, terwijl het vrouwelijke geslacht maar al te graag wil dat het afgelopen is.

Will be continued...

Dit artikel delen

Over de auteur