1. Dynasty Warriors Premium Box aangekondigd

Dynasty Warriors Premium Box aangekondigd

Ontwikkelaar Koei heeft aangekondigd een Dynasty Warriors Premium Box uit te geven in Japan. Deze 'box' voor de PlayStation Portable zal extra inhoud bevatten waaronder:

Het spel Dynasty Warriors

Een PlayStation Portable hoesje met schermbeschermer

Een minigids voor Dynasty Warriors

Een aantal briefkaarten met Dynasty Warriors personages erop

Het Dynasty Warriors PlayStation Portable hoesje heeft meer mogelijkheden dan het officiële hoesje van Sony. Zo heeft dit hoesje een ritssluiting, een plaatsje voor oortelefoontjes, UMD schijven, Memory Stick Duo en enkele andere opbergvakjes voor accecoires. Of deze actie ook in Europa zal verschijnen is nog niet bekend gemaakt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Leuk, ik wilde al Dynasty Warriors erbij kopen.

  Ik kreeg net een email van LikSang dat er weer PSP Value packs op vooraad zijn. Maar ik vindt ze nu nog te duur.

 • ze zijn wel goedkoper geworden dan eerder

 • Ik zou voor de Nintendo DS gaan. De PSP heeft namelijk geen vette games bij de launch, behalve Metal Gear Acid. De DS heeft daarentegen wat meer interessante launchtitels. Super Mario 64 DS, Ridge Racer, Metroid Prime Hunters, Project Rub, Wario Ware, Goldeneye, The Urbz en nog wat games die ik vergeten ben. Dynasty Warriors komt ook op de DS, dus daar hoef je verder niet bang voor te zijn. Daarnaast heeft de NDS ook het meeste support van developers. Verder is de DS het origineelst. Alles vind ik beter aan de DS met vergeleken de PSP behalve één ding: de graphics. Die zijn gewoon mooier op de PSP, maar daar zou ík niet voor gaan. Verder kun je ook mp3 en films luisteren/kijken op je ds met een pas aangekondigd spel.

 • =============================================

  Super Mario 64 DS, Ridge Racer, Metroid Prime Hunters, Project Rub, Wario Ware, Goldeneye, The Urbz

  =============================================  Sorry hoor maar ridge racer voor de DS is echt GEEN vet spel. Op de PSP is het pas vet. The urbz een vet spel?! mijn god jij noemt maar gewoon wat op he.  Heb jij het gespeeld? :)
 • je meent toch niet dat je Nkingzy gaat verdedigen :S  waarom moet er in het PSP-nieuws altijd weer de DS worden verdedigd..  Ontopic: ik vind het wel een goed initiatief dat ze zelf met een ander (lees:beter?) hoesje komen.


 • Jezus, dat is toch ongelovelijk, dat een idiote fanboy een heel artikel gaat schrijven als reactie om de psp af te kraken, echt gestoord. Ik ga ook liever voor de ds maar om dat zo te verkondigen op een nieuwspost over de >>>PSP<<<< is wel erg idioot.

  BTW, die dynasty warriors DS zal vrees ik weinig voorstellen vergeleken met die op de psp aangezien dynasty warriors een serie is met soms een stuk of 20/30 ventjes tegelijk op het scherm wat echt niet mogelijk is op de DS~_~behalve als je de graphics heel erg omlaagschroeft, ik denk niet dat de dsversie de serie recht gaat doen maar dat maakt niet uit…niet elk soort spel kan op elke handheld:p

 • je meent toch niet dat je Nkingzy gaat verdedigen :S  waarom moet er in het PSP-nieuws altijd weer de DS worden verdedigd..  Ontopic: ik vind het wel een goed initiatief dat ze zelf met een ander (lees:beter?) hoesje komen.  Ik verdedig niemand, geef enkel en slechts mijn eigen mening
 • @Lauran: Ik zie nergens jouw mening staan, alleen een vraag.  @blupp: Koei had al aangegeven dat DW op de DS een 'nieuwe ervaring' zou worden (lees: "de DS is niet geschikt voor een DW titel maar we proberen er toch nog maar wat van te bakken";).

 • zo eng

 • Hehe ja zoiets dacht ik al k2:p

  Ik denk dat het vooral gericht is op strategie in de DS versie

 • @Nkingzy  ik zou voor de psp gaan omdat de ds bij mij nu al een verouderde indruk maakt. MarioDS geniaal in 1996, maar nu, nee. Ridge racers en Sims Urb DS dat zijn spellen die mijn gb color nog aankan (bij wijze van spreken)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren