1. Geruchten uit EGM

Geruchten uit EGM

Volgens het spellenblad Electronic Gaming Monthly (EGM) zal de nieuwe Castlevania voor de PlayStation 2, waar wij eerder over berichtten, in 2005 verschijnen. Details zijn echter nog niet bekend.

Verder beweerde EGM dat eind 2005 een nieuw James Bond spel zal verschijnen voor de PlayStation 2 en PlayStation Portable. Een GameCube of Xbox versie werd niet genoemd.

Ook zal volgens EGM ontwikkelaar en uitgever Capcom een aantal klassieke verzamelingen op de markt brengen. Deze verzamelingen zullen 'klassieke' Capcom spellen bevatten.

Over de PlayStation 3 beweerde EGM dat de technische details nog voor niemand bekend zijn. Dat is dan ook de reden dat vele ontwikkelaars liever met de Xbox 2 aan de slag willen. Echter, een Twisted Metal Black zal volgens EGM ook verschijnen op de PlayStation 3, met online-mode.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • of, nintendo gaat ons lekker verrassen :)

 • Van mij mogen ze ook komen met specs.

 • Mischien dat de nieuwe James Bond iets word als ie alleen maar voor 1 console word gemaakt.

 • I want details for the GameCube Revolution!

 • maja tis niet dubbel hij zegt 2 verschillende dingen maar die 2e zin was niet nodig geweest.

 • Niet echt blijmakende geruchten, IMO..

 • Nintendo is doomed, bijna alle winkels in Engeland willen van de Cube af en geven hem (bijna) gratis weg. Das slechte reclame en een slechte naam voor de 'revolution'.

 • Capcom classics?

  wow, geef mij Breath of fire 1 tot 4 compilatie en ik kom nooit meer het huis uit :D

 • @ Darthmaster5  Tja maar Sony heeft natuurlijk nogal wat krediet. en misschien kijken ze een beetje de kat uit de boom en kijken ze eerst waar Microsoft mee komt. om er daarna helemaal overheen te walsen.  Nintendo moet met iets verschrikkelijk moois gaan komen die alle andere console fabrikanten te kijk zal zetten. anders zie ik het droevig in voor Nintendo. laat ze anders maar overgenomen worden door Sony. krijg je de Sony's nintendo playstation. leuke naam


 • Ze kunnen met nog zo'n grote verassing komen bij Nintendo, daar zit toch niemand op te wachtten. Het draait alleen om mooiere graphics. Zucht. Wanneer geeft Nintendo deze hopeloze strijd eens op?

 • Zijn er van de PS3 nog geen specs bekent en van de X-Box wel? ik denk dat er van alle 2 nog niet veel bekent is. EGM is dat niet dat blad waar er veel foute inzitten.

 • Reactie van USSJ geplaatst op 2 januari 2005 18:42

  Nintendo is doomed, bijna alle winkels in Engeland willen van de Cube af en geven hem (bijna) gratis weg. Das slechte reclame en een slechte naam voor de 'revolution'.

  Tja ziet er naar uit dat Ninty the way of Sega gaat in Engeland.  Reactie van rash (81.68.252.87) geplaatst op 2 januari 2005 21:42

  Nintendo Revolution word zeker wel gruwelijk, ik hoorde eerder dat ze met de term Revolution bedoelde revolutionaire (duh) dingen op de markt zouden brengen. Ik denk, en hoop, dat Nintendo ons erg zal verrassen.

  Hopelijk revolutionairder dan dat hele connectivity zooi en revolutionairder dan de dat ze een paar jaar terug zeiden dat de NGC zou worden.
 • Reactie van cecil (213.10.158.127) geplaatst op 3 januari 2005 01:46

  egm is al tijden niet meer zo betrouwbaar

  ze plaatsen eigelijk dingen die je zelf ook bedenken.

  ze gokken gewoon wat

  en dat is jammer aangezien ze vroeger erg goed waren  Het probleem is dat veel mensen EGM nog als een grote zeer betrouwbare bron zien en snel geneigd zijn om te geloven wat EGM zegt.

  Dus als dit gerucht maar blijft terugkomen kan dit een gigantische klap zijn voor de NGC, De revolution en voor Ninty zelf.

  Geruchten kunnen veel schade uitrichten.
 • die fucking ps3 gaat alles wegblazen , niets zal tippen aan dat dingetje

  can ya feel me?

 • zijn de specificaties voor de xbox 2 dan wel bekend? ik zou niet weten wat voor processor erinkomt gezien dat microsoft de bant met ATI( of was dat een andere chip fabriekant) heeft verbroken.

 • online met de ps3, de xbox live versie zal tog 10 maal beter zijn. Of sony moet het net zo gaan aanpakken als Microsoft dat komen ze er wel

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren