1. Nintendo vs Playstation

Nintendo vs Playstation

Het is bekend dat er een nieuwe versie komt van de Nintendo DS, namelijk: Nintendo DSi. Daarom gaat ook het gerucht dat SONY niet wil achterblijven en daarom ook met een nieuwe versie van de PSP komt: de PSP-4000.

Nintendo DSI

Tijdens een najaarsbijeenkomst kondigde Nintendo de nieuwe versie officieel aan. Op dezen najaarsbijeenkomst werd ook gezegd dat de nieuwe versie geen vervanger is van de huidige Nintendo DS Lite, maar dat het dient als derde platform.

De grootste en meest interresantste toevoeging zijn de twee camera's die zich op de console bevinden. De plaatsing van deze twee camera's is net als bij een aantal mobieltjes, namelijk: 1 aan de binnenkant van de console en de andere aan de buitenkant. De hoeveelheid megapixels zijn nog niet bekend, maar volgens verschillende bronnen zal het 3 megapixels worden...

De nintendo DSi zal verschijnen in het voorjaar van 2009 en zal omgerekend rond de 127 euro kosten...

PSP-4000

Er gaan dus geruchten over een nieuwe versie van de psp. Men dacht eerst dat er een psp 2 zou komen, maar omdat het een aanpassing is aan de huidige psp, wordt het dus PSP-4000.

Waarschijnlijk krijgt de psp een schuifscherm, die je ook op de afbeelding ziet. Ik denk zelf dat het er niet zo uit komt te zien zoals op het plaatje, maar laten we het hopen, want dan zou ik hem zeker gaan halen!

Geef als je wilt in je reactie aan wat je vind van de psp-4000 en DSi en zeg daarbij ook waar je de voorkeur aan geeft....

bedankt voor het lezen :)

Dit artikel delen

Over de auteur