1. Prognose Xbox van IGN

Prognose Xbox van IGN

In een prognose heeft IGN enkele geruchten losgelaten over de Xbox in de toekomst.

Zo beweert IGN dat Microsoft op de Electronic Entertainment Expo (E3) zal aankondigen dat de prijs van de Xbox van 149,99 dollar naar 99,99 dollar zakt. Ook zal volgens IGN Half-Life 2 eind 2005 verschijnen voor de Xbox 2.

Verder zal er volgens de Amerikaanse gamessite geen draagbare spelcomputer van Microsoft komen in 2005. Indien deze spelcomputer wel in ontwikkeling is zou Microsoft deze pas in 2006 of 2007 presenteren. Volgens IGN zou het draagbare systeem interactiviteit met de Xbox 2 hebben.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • 99,99 dollar!  dat is een onweerstaanbare prijs, maar dat zal nog wel een poosje duren aangezien ze het pas op de E3 aankondigen

 • Van Half-Life 2 was het al een beetje bekend dat hij naar de next-gen consoles zou gaan.

 • Hopelijk komen Sony & Nintendo ook met een paar heerlijke weetjes over de toekomst…

 • Nou hij gaat dat morgen pas aankondigen? als trouwe lezer van insidegamer is 2 maanden geleden al gezegd dat microsoft op 5 januari xbox2 zal aankondigen met alle snufjes erop en eraan, daarbij komt ook wat de toekomst plannen zijn van MS dat wordt allemaal morgen bekend gemaakt…

 • T.O.M niemand heeft om jou mening gevraagd, ga buitenspelen!

 • Reactie van T.O.M. (81.204.206.79) geplaatst op 4 januari 2005 14:51

  ik haat de xbox, iets opgekrikt aftreksel van de ps2

  Gefeliciteerd!

  Jij hebt de domste uitspraak van de dag award gewonnen! • Arcade, en Snes eerst…en het is Mortal Kombat met een -K-

 • df, hou je mond, je praat echt poep…

  verder wel leuke weetjes.. maar ik zie het allemaal wel als het er eenmaal is.

 • Die fanboys altijd met hun domme opmerkingen. *zucht*

 • Er komen vast nog wel wat toppers voor de xbox 1 in 't najaar van 2005.

  (Of eerder al.)

 • nou ja sommige mensen kunnen er niks aan doen dat ze debiel zijn.

 • oja wil je onmiddelijk die mortal uit je naam doen want da dat komt van mortal combat en das een game van de ps2+ps1(origineel toch)

  HAHAHAHAHAHAHAHA  Ten eerste is het Mortal Kombat! Ten 2e Mortal Kombat was ook op de Sega Master System, Sega Mega Drive, Sega Saturn, Game Gear en Game Boy! Met je het begon op PS1 en PS2. Lachwekkend figuur dat je bent! • jezus.. komt microsoft nu ook met een handheld hebben ze dan echt niks origineels te bieden?!

  zovan.. goh.. Sony maakt een handheld laten wij er ook een maken.. zelfde verhaal als met de Xbox..  en laat me raden je kunt er media player op draaien en er komt een HD in,.. ow en inplaats van 300MHz wordt deze 700MHz :|

 • T.O.M. (81.204.206.79)  AHAHAHAHAHA wat ben je voor loser. ze moete een voorbeeld neme aan zon ding, tis tenslotte wel ff de beste console die nu verkrijg baar is. en ja als daar neit genoeg geld voor heb zou ik als ik jou was maar weer in je grot trug kruipe.  ik denk dat die HD van de xbox 2 losgenomen kan worden en als andere dingen gebruiken te zijn, zoals een mp3 speler of als noteboook bv.  en eigelijk zag ik Microsoft nog eerder met een handheld komen dan sony. Maar als microsoft wel iets zal doen dan mikken ze wel op een ander publiek.
 • Hahah.. iedereen doet nu of Microsoft Sony na doet met hun handheld. Maar wie deed Sony na in de jaren 90? En wie doet Sony nu na? Juist ja, Nintendo. En ik vraag me af of het wel slim is voor microsoft om de handheld markt binnen te komen, ze kunnen beter wachten tot Sony er weer uit gaat… (Gameboy Enhanced, je weet toch :P) • zovan.. goh.. Sony maakt een handheld laten wij er ook een maken.. zelfde verhaal als met de Xbox..

  Wat lul jij nou dom? Niemand heeft een patent op handhelds ofzo.


 • @ Mortal Marcel  Maak er maar 'de domste uitspraak van het jaar award' van. En de uitspraak van df is er ook voor genomineerd.  PS. Als ik een mod was, waren jullie in aanmerking gekomen voor een bannetje.
 • Wat de verkoop nu betreft, loopt de playstation 2 voorop…daarna komt Nintendo…en dan bedoel ik niet de gamecube alleen (wel deels), maar de gba enzo…

  Bullshit.  GBA = handheldmarkt, niet consolemarkt. Ik ga ook geen Windows erbij optellen.

  Alsnog denk ik dat voordat de next-gen consoles op de markt gebracht worden dat Nintendo toch 2e eindigt, aangezien de gekte rond de nieuwe Zelda…waarvan zeer veel, maar dan bedoel ik ook echt zeerrrr veel, verkocht zal worden.

  Denk je? De vorige Zelda verkocht ook niet "zeerrrr veel" alle Zelda fans hebben allang een GC.

  daarom is het slim van nintendo om nu wat marketing te gaan stoppen in de cube…oftewel, nintendo-marketing: dat is namelijk het uitbrengen van kwalitatief masterlijke titels.. en niet dat neppe geouwehoer zoals EA en Microsoft dat doet.

  Je hebt echt de ballen verstand van zaken doen. Nintendo maakt alleen spellen voor N-dorks en niet voor de rest daarom zijn ze d00m3d!
 • Quote:

  Je hebt echt de ballen verstand van zaken doen. Nintendo maakt alleen spellen voor N-dorks en niet voor de rest daarom zijn ze d00m3d!  hahaha jij bent echt zo wack als het maar kan!

  Debiele uitspraken als dit tonen aan hoe d00m3d fake gamers als jij zijn homie!  ***on-topic:

  microsoft een handheld, als ze dat proberen mogen ze hun inbreng in de games biz volledig stop zetten, dan maken ze nog meer verlies dan nu het geval is.

 • ***on-topic:

  microsoft een handheld, als ze dat proberen mogen ze hun inbreng in de games biz volledig stop zetten, dan maken ze nog meer verlies dan nu het geval is.  Nou reken daar maar niet op, want als er iets is waar MS goed in is dan is dat wel de mogelijkheid om op andermans goede idee te teren en het naar zichzelf toe te eigenen.

  Zal dus wel goed komen met MS.  Reactie van df (81.245.175.193) geplaatst op 4 januari 2005 15:15

  @xbox nerds het ding is lomp, en is zwak gwn vies en slechte games vooral en weinig en ja bill gates heeft jullie goed verleid moetek ik zeggen dus mortal marcel geef die gast ook een award aub e oja wil je onmiddelijk die mortal uit je naam doen want da dat komt van mortal combat en das een game van de ps2+ps1(origineel toch)

  Man je maakt het me wel heel erg makkelijk, ik hoef hier niet eens op te reageren. :D  Reactie van Maxcre8 geplaatst op 4 januari 2005 17:48

  jezus.. komt microsoft nu ook met een handheld hebben ze dan echt niks origineels te bieden?!

  zovan.. goh.. Sony maakt een handheld laten wij er ook een maken.. zelfde verhaal als met de Xbox..  en laat me raden je kunt er media player op draaien en er komt een HD in,.. ow en inplaats van 300MHz wordt deze 700MHz :|

  Iedereen jat/kopiëert van elkaar, dat is altijd zo geweet en zal ook altijd zo blijven.

  Daar komt nog bij dat dit alleen maar prognoses zijn.


Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren