1. Killzone 2 is nep...

Killzone 2 is nep...

Volgens een onbekend CGI ontwerper (met geen echt werk om dat te bewijzen) is Killzone 2 helemaal nep.

Ongetwijfeld is Killzone 2 een van de meest gewilde en beste PS3 exclusives van dit moment, het heeft volledige ontwerper ondersteuning en een sterke online community, die vele uitdagingen biedt. Een functioneel cover systeem dat niet in een 3rd person overgaat en een All in one mission based van Team Death Match tot Search and Destroy. Maar voor alle grote spellen, dus ook Killzone 2, zijn er fanboys en haters. De zogenaamde ontwerper had dit te zeggen:

"Ik begon met een goed gevoel, ik dacht dat ik iets historisch mee ging maken. NIET! Killzone 2 is het meest misleidende spel gezegend op een hype machine dat laat zien hoe wanhopig PS3 bezitters zijn voor een spel wat ze hun ”Halo” of ” Gears” kunnen noemen! Het zielige van wanhoop is dat het de waarheid verborgen houdt die ik nu na boven ga halen!

Voor een vergelijking speelde ik Killzone 2 en Gears Of War 2 beide in dezelfde ruimte op dezelde HD-tv met 720p resolutie voor een geruime tijd. De opening was mooi, lekker vrij, we landen op een soort strand en het eerste wat me op viel was shadow cheating. Een hele zielige oude techniek die stamt uit de tijd van de PS1. Shadow cheating is wanneer de schaduws in een spel niet gegeneert worden door een echte licht bron. Ze worden genept door erover heen te verven door een donkere schaduw in de texture map. Als jullie me net geloven kijk maar zelf!

En ook de vijanden, wanneer veranderen ze eens? Altijd dezelfde, geen personaliteit en heel monotoom. En trouwens dit speelt zich af in de toekomst? Ziet er heel ”aarde-achtig” uit. Wapens zien er uit alsof ze uit COD4 komen, wat nergens op slaat! Als we in de toekomst spelen/leven schieten we dan nog steeds met kogels? Gebruiken we nog machine geweren? Dit is geen goed verhaal, maar gewoon vergelijking met andere spellen. Ik kan net zo goed COD blijven spelen! Ik weet zeker dat de gasten van Microsoft hun compliment dubbelzinnig bedoelde, ik maak dat ook met een duidelijke belediging erbij! Killzone 2 is duidelijk een hype niks meer en wie denkt dat het beter is dan een Halo of Gears heeft het duidelijk mis!"

Deze gast is dus duidelijk een hater of fanboy en weet niet waar hij het over heeft. Deze gast is geen CGI ontwerper of een gamer want dan praatte hij niet zo. Hij is een klein mannetje wat zijn snoep niet krijgt en gaat huilen. Hij vergelijkt Halo 1 en Gears Of War 1 met Killzone 2 terwijl die spellen nog buiten het HD tijdperk stonden. ‘t Laat zien dat er veel mensen rondlopen die veel tijd over hebben en niks beters te doen hebben dan lopen zeuren. Waarom gaan ze toch altijd deze strijd aan?

Wat vinden jullie hiervan?

Dit artikel delen

Over de auteur