1. Zelda Ocarina of Time: EINDELIJK PORTABLE!

Zelda Ocarina of Time: EINDELIJK PORTABLE!

Altijd al Ocarina of Time in de trein of bij je oma op visite willen spelen? Nu kan dat eindelijk! Een groep gasten die verder waarschijnlijk geen enkel sociaal leven hebben spendeerden ziek veel tijd om de ultieme game speelbaar te krijgen op een handheld en het resultaat is daar!. Bedankt gasten! Met Deadalus X64 beta 2 is Ocarina of Time zowaar SPEELBAAR. Ik doe namelijk niet veel anders qua games dan Ocarina op mijn PSP de laatste tijd. Elke keer als ik hem opstart verbaast me weer hoe goed het werkt en hoe magisch het voelt dit epische pareltje op een handheld te spelen _O_ Maargoed, kijk zelf maar!

High Quality Versie

En natuurlijk is het nog lange na niet perfect. De framerate stottert wel eens, geluid is er niet, het is trager, objecten hebben verkeerde kleuren en de game loopt wel eens vast bij het laden van cutscenes. Maar dat drukt de pret absoluut niet _O_ 90% ziet eruit zoals het eruit hoort te zien en het is speelbaar, SPEELBAAR op een handheld. En het kan alleen nog maar beter worden bij nieuwe releases. Mario 64 runt bijvoorbeeld nu al bijna perfect. Misschien dat dat ovr 3 maanden ook gezecht kan worden ovr OoT! Tot die tijd vermaak ik me voorlopig wel!

Disclamer: Aangezien ik OoT nog op Gamecube Disc en Cartridge heb ben ik bevoegd om een back up te hebben van het spel op mijn pc. Ik ben in feite dus niet illegaal bezig! Verder worden er ook geen links gegeven in dit artikel naar illegale zooi dus deze log kan gwn blijven bestaan, alvast bedankt!

Dit artikel delen

Over de auteur