1. De Trap Der Idioten

De Trap Der Idioten

Hebben jullie dat soms ook ? Dat je iets zeer stoms doet. Zoals tegen een raam lopen ( vorige week ) of van de trap vallen ?( gisteren ). Met als gevolg dat je vrienden tranen in hun ogen hebben van het lachen. Terwijl jij er de humor niet van inziet. Laat ik even uitleggen wat er gisteren gebeurde. Ik ging naar het verjaardagsfeestje van een klasgenoot. Zo rond 14.00 beslissen we om beneden wat te drinken. Terwijl ik de trap afkom voel ik de knie van de jarige klasgenoot die achter mij loopt in m'n rug. Gevolg ? Ik doe een stap naar voren. Ik vergeet heel even dat het een trap is en voor ik het weet donder ik de trap af. De mensen voor mij ( een stuk of 5 ) reageren zoals de passagiers van de Titanic. Ze gillen. Anyway om een lang verhaal kort te maken, het leek op bowling en ik gooide een strike. Ik neem twee mensen mee in mijn val, terwijl de rest gewoon van de trap springt. Ikzelf lig onderaan de trap en voel opeens verschrikkelijk veel pijn in m'n rug. Ik was blij dat iets in mijn rug voelde. Nu is dit de tweede keer in mijn leven dat ik van de trap val, de eerste keer was op mijn 5de, de hond viel van de trap en ik wou hem redden. Pijnlijk ? Ja. Hond gered ? nee. Nu moeten jullie weten dat mijn klasgenoten zich kapotgelachen hebben. Maar voor hetzelfde geld had ik een verlamming opgelopen ofzo. De reacties na mijn val :

- Nu weet je ook wat reuma is ! ( de buurman )

- Je hebt hun trap toch niet afgebroken ? ( mijn moeder )

- Wel Maaike, ik weet dat onze trap comfortabel is, maar dat wil nog niet zeggen dat je derop moet gaan liggen. ( De jarige )

- Mama er is iets van de trap gevallen ! ( alweer de jarige)

Nu vraag ik mij af of ik de enige ben die zo iets stoms doet. Mijn klasgenoten vergeleken me met Mario aangezien ik onderaan de trap de legendarische woorden riep : Mamma Mia help is effe.

En dan ga ik nu zalf halen voor mijn rug.

EDIT : Heb het filmpje eruitgehaald

Dit artikel delen

Over de auteur

Vinto Hey, Welkom op mijn profiel, even voorstellen : Ik ben Maaike ik woon in Belgie en loop nog niet zo lang rond op deze wereldbol.