1. Geen Xbox 2 aankondiging op de CES

Geen Xbox 2 aankondiging op de CES

Morgen zal de Consumer Electronics Show (kortweg de CES) beginnen en Microsoft is ook aanwezig op de beurs. Maar de opvolger van de Xbox zal waarschijnlijk niet aanwezig zijn op de beurs.

Er waren al geruchten dat Microsoft weer op de CES hun nieuwe spelcomputer aan het publiek laten zien maar volgens insiders van Microsoft zal iedereen een wasted trip maken als ze op de CES een nieuwe spelcomputer verwachten.

Bill Gates houdt een toespraak tijdens de opening van de show en zal hier waarschijnlijk ook geen details bevestigen of hardware van de Xbox 2 laten zien. Gates zal het waarschijnlijk hebben over DRM software, draagbare videospelers en entertainment pc's.

Volgens Eurogamer zal de Xbox 2 op de Game Developers Conference (GDC) of op de Electronic Entertainment Expo (E3) aangekondigd worden. De Game Developers Conference zorgt wel voor een déjà vu gevoel aangezien vorig jaar ook de Xbox 2 werd verwacht op de GDC. Uiteindelijk bleek dat het XNA development platform te zijn.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Uhmm wat is High-end apparatuur?

 • "- Een grafische chip gemaakt door ATI, speciaal voor de hoge resolutie van het TV scherm, en dus veel beter dan de grafische kaarten van de PC's."  uhuh.. een TV met een res van 1600x1200 bijvoorbeeld? Zal lang duren eer zelfs 1/10 vd bevolking zoiets heeft.

 • Een normale PAL tv heeft zelfs een nog lagere resolutie (720 x 486)

 • Szibit erm ik weet niet waar jij dit vandaan heb maat maar er zit tog egt een HD in hoor, en dr zit ook nog een dvd brander in. en wat voor revolutioneers moet er dan wel van Ninti kome dan? een nog kleinere cube die je nu kan gebruiken als dobbelsteen, of gaan ze tog nog s een keer een serieuse kant op met dat dinng

 • al is een console nog zo snel, de PC achterhaald hem wel :) blijft een leuk gezechte al zeg ik het zelf ;)

 • 256MB RAM? Tuurlijk niet :/ Dat is veel te weinig als je een high-end console wil hebben. Het zou minstens 1024MB moeten zijn =o

 • ik denk dat ze voor 256 mb ram gaan sony denk ik ook revolution gaat voor 512mb ram er een probleem ik dacht dat X2 voor G5 zou gaan is dat niet zo en het ps3 het zal zeker heel sterk console woden dankzij de cell ik denk zelfs dat het de sterkste zal zijn maar ik ga voor revolution

 • 256MB is toch genoeg voor een console? Het moet geen pc programma's draaien he en geen windows xp ofzo. En Xbox had amper 64 MB en dat was al genoeg hoor.

 • en als X2 geen bijzonderheden heeft en ps3 sterkst is dan heeft x2 geen schijn van kans denk ik kijk revolution is revolution die kopen ze ps3 heeft de beste games en als het beste graphics hefft enzo dan is nintendo en microsoft doomed denk ik he alles kan veranderen maar kijk danals mensen het woord playstation horen kopen ze het en als ze nintendo en xbox horen is het niks heb ik gelijk of heb ik gelijk

 • ibm en ati zeiden al dat revolution en x2 even krachtig kunnen zijn maar we wachten wel af tot e3 2005 dan zullen we zien welk console de krachtigste is maar ps3 zal er denk ik nog niet zijn dus het zal tussen x2 en revolution gaan.

 • @Chincano, de Emotion Engine is 3 keer krachtiger dan een Pentium 3 700 Mhz en niet 10 keer. Ik weet die tabellen nog goed.

 • @jordyyy:

  wat kan er nu zo beter zijn aan de xbox 2?

  klein beetje betere graphics en standaart online modem ingebouwd?? tjees daar breng je toch geen totaal nieuwe console uit. (tzelfde geld voor ps3

  nintendo komt denk ik met iets veel revolutionairders.

  Dus als jij al een N64 had, zou je geen Cube gekocht hebben?  Betere hardware maakt betere spellen mogelijk, en dat is een feit. Graphics is daar maar een klein onderdeel van.

 • jawel

 • ik vermaak me nu nog héél lang met de xbox, tot de xbox 2 uitkomt.

 • Het gaat om Gameplay!!  Ik zal de PS3 halen vanwege de games en ook de nieuwe Ninti later.  ik heb nu alle 3 consoles, de Xbox heb ik gemod met een hdd van 160 gig er in en ik game er NOOIT op :D ik gebruik het alleen om films er op te pleuren en ik bekijk anime erop via XBMC (X Box Media Centre)  ik kan DivX, XviD, OGM (ja je hoort het goed ook audio stroom kan ik veranderen) en ZELFS avi'tjes met losse SRT ondertiteling herkent hij automatisch!!! SUGOOOI!!! (H)  Maar goed het is het echt waard ondanks ik vrijwel geen games op speel. • Het is goed om te horen dat je daar ook netjes voor betaald… -_-'  Dat is namelijk de echte reden voor geen HD in de Xbox2 want een klein HD'tje kost *niets* (geloof wat je wilt, maar MS is banger voor kopieen dan voor een te hoge prijs. Ze zijn, en blijven, in de eerste plaats softwarefabrikant)

 • to bad dat we hem dus nog niet kunnen verwachten :(

 • Het is inderdaad wel jammer dat hij nog niet is getoond ;)

  tenminste, aan het grote publiek dan.

 • @chinchano  Klopt niet helemaal wat je zegt. Zone of the Enders was 1 van die games op het begin. GT3 die niet lang daarna kwam en zo zijn er nog aan een aantal games zoals Tekken 3.  Maar het is juist toch het mooiste dat ze het opbouwen. Bij de ps2 kan je nog zeggen dat je een verschil in eerste en 2de generatie games ziet. Op die manier kan de ps2 ook langer mee en op de dag van vandaag zijn er een heleboel games die grafisch zelfs games op de xbox weten te overtreffen. MGS2/3, GT3/4, Ace Combat 4/5, Wanda the Collosus (of zoiets), Jak 1,2, en 3, R&C serie en noem maar op….  Persoonlijk denk ik dat de xbox 2 weer de krachtigste console wordt, ik heb het vertrouwen niet in de cell chip omdat ik me nog steeds bedrogen voel door de verwachtingen die sony creerde met de ps2, ze zeiden dat de ps2 10 keer zo snel werd als de snelste pc op dat moment, ik kan me het citaat nog goed herinneren, en eigenlijk was het niets meer dan een veredelde pentuim 1 waarbij je pas mooie games kon maken als de de specs van de console 3 jaar gaat bestuderen!!!, nu pas kan men goed programeren voor de ps2 wat ronduit belachelijk is!  Ja dat klopt ook…de ps2 was idd krachtiger op dat moment. Sony bedoelde daarme ook qua rekenkracht. Op dit moment is dat zelfs nog zo want de architectuur van de ps2 is heel anders dan die van een pc, en kan ook sneller berekeningen maken. • bedoel je niet Tekken 4 (of tag)? ^_^

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren