1. Interception - een CKV film

Interception - een CKV film

Na het zien van een CKV filmpje van een ander IG lid besloot ik mijn film ook maar op youtube te gooien. We kregen het maximale aantal van drie punten ervoor (bij 25 punten ben je klaar met CKV voor het schooljaar) en het was erg leuk om te maken. Het acteerwerk is top notch, de muziek geweldig en de actie is Madworld waardig... Oké.. alleen de muziek is goed en die is niet eens van ons.

Voor de gene die me willen uitlachen, ik ben Dylan de Wolff. De gene met de stem van een droogkloot, normaal klinkt m'n stem al droog maar met die microfoon is het niet normaal meer xD. We hadden eerst alles met de microfoon van de camera opgenomen, maar dat bleek onverstaanbaar te zijn. We hebben dus alles opnieuw ingesproken. Er zaten ook effecten in de film, maar die zitten er helaas niet meer in vanwege een niet meewerkend programma... Twee mede IG members zaten ook in de film, namelijk Goomba-NL (Bastiaan Klein) en J0rdY (Jordy Lavieren). Have fun. Ohja, hier zijn de bloopers:

Het doet al pijn als ik die kopstoot zie. Goomba-NL kwam er het ergste vanaf met een bloedlip, mijn neus was alleen een tijdje pijnlijk ;).

Dit artikel delen

Over de auteur