1. EA voegt Rugby 2005 toe aan sport-franchise

EA voegt Rugby 2005 toe aan sport-franchise

De EA SPORTS-franchise krijgt er een nieuw spel bij: Rugby 2005. Dat heeft Electronic Arts vandaag bekend gemaakt. Het spel moet voor een geloofwaardige rugby ervaring gaan zorgen door middel van een massa aan spelelementen en grafische hoogstandjes. Rugby 2005 moet in het voorjaar van 2005 verschijnen op de PlayStation 2, Xbox en PC. Andrew Wilson, producent van het spel:

"EA SPORTS is committed to making the most complete and authentic rugby game possible. By leveraging our sports technology and experience to create EA SPORTS Rugby 2005, we feel we can grow a successful interactive franchise for one of the fastest growing sports in the world."

EA SPORTS Rugby 2005 bevat alle grote rugby teams, spelers en toernooien, zoals de Tri-Nations, Super 12 en vele andere evenementen.

Daarnaast bevat het spel een bijgewerkte engine voor de realistische weergave van de spelers, de motion-captured animaties van hen, en de weergave van lichten en gedetailleerde stadiums. De eerste beelden zijn hier te bekijken. (GP)

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Rugby is zonder beschermkleding(engelse manier) en American Football(madden) is op de Amerikaanse manier met alle denkbare beschermkleding.

 • Saaie sport.

 • Leuk voor Engeland en Australië maar ik denk niet dat er heel veel mensen op zitten te wachten.

 • Denk ik ook niet nee

 • Rugby games gaf EA toch al veel langer uit. Heb zelf tenminste eens een demo van Rugby 2001 ofzoiets gedownload.  @Gamertjeeh: Het grootste verschil tussen Rugby en AF zit 'm toch in het feit dat de bal bij Rugby niet vooruit gespeeld mag worden, wat bij AF juist wél moet. Ook ligt het spel bij AF om de 3 seconden stil (Amerikanen houden ervan om veel onderbrekingen tijdens hun sport te hebben ofzo :S), terwijl je bij het Rugby toch wat langere periodes speelt. Nog een verschil is dat je bij Rugby niet de man zonder de bal om mag kegelen, wat essentieel is in het AF.

 • Engeland, schotland, wales, ierland, australie nieuw zeeland zullen vast warmlopen voor dit spel. Maar of de rest dat doet..

 • Cool rugby, hebben!

 • Ik vind de sport zelf niks, maar ijshockey vind ik ook niks maar de games die ervan uitkomen zijn via live egt heel vermakelijk. Hopelijk is dat hier ook het geval.

 • Gaat dit oneindig door…?

 • Laat EA maar lekker sportspellen maken, imo zijn ze daar goed in.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren