1. Back to my old self..

Back to my old self..

Agh.. nu ik toch in een heerlijke flow zit, zal ik maar doorgaan met schrijven toch...

Nadat Tyler D. ‘zijn geweldige neukbeurt’, althans zoals hij dat omschreef, had afgerond met kennlijk de ex van ons beiden, was het in ieder geval nooit meer hetzelfde tussen ons. Ik zou eerlijk gezegd niet eens weten hoe het met haar is afgelopen. Nadat we eerst nog wel eens contact hadden met elkaar, was dat sinds een week of drie ook afgelopen en leek het erop dat we definitief afscheid hadden genomen. Misschien dat ze nu weer terug is gegaan naar haar ex...(Tyler D. maybe?). Zo zie je maar hoe dicht alles eigenlijk wel niet op elkaar zit in het leven... Het ene moment denk je eraan om de vrouw van je dromen ten huwelijk te vragen, het volgende moment spreek je elkaar haast niet meer..

Ik woon nu weer heerlijk op mijn eentje en ik ben sinds tijden weer eens met ‘die andere blik’ naar vrouwen aan het kijken!

Zodoende was het weer een normale werkdag in het ziekenhuis.. En damn.. er ging een wereld voor me open.. Werkten al die mooie zusters hier een half jaar geleden ook al? En op een gegeven moment zag ik haar... ‘Well if it isn’t the bitch in the red dress’(quote Krauser RE4) dacht ik bij mezelf... De enige persoon die ik niet hoefde te zien.. Tja.. als je een vriendin hebt van werk is dat ontzettend leuk zolang alles goed gaat.. Als het dan uit is, dan ga je ook met tegenzin naar werk, omdat je haar dan garant eens in de zoveel tijd zal tegenkomen.. Maarja.. negeren kan ook gewoon en dat deed ik dan ook. Sorry kid!

Ik had mezelf afgezworen om geen vrouw meer van werk te nemen, om dit soort situatie te voorkomen in de toekomst. Maar weet je wat klote is... Dat houd je fucking niet tegen! Het was geen kwartier later op die dag en ik zie weer een beeldschone vrouw langs me lopen, die me nog eens glimlachend zit aan te kijken! Alleen hoe moet ik haar benaderen... Persoonlijk vind ik de eerste stap altijd het moeilijkste van allen. Het achter een naam en een telefoonnummer komen is altijd een hele opgave, als je niet weet hoe je te werk wilt gaan, zonder erg voor schut te komen staan.

Het mooie van mijn werk is dan, dat mensen eerst langs mijn collegae of ik moeten om hun sleutel van hun afdeling op te halen. Of als mensen problemen hebben met hun pasauthorisatie, gaat het via ons... Zodoende krijg je dus al snel genoeg te weten met wie je te maken hebt, maar ook wat de persoonlijke gegevens van mensen zijn.. Ik had het plannetje al helemaal uitgestippeld...

Op een dag stond ze dan voor mijn balie.. Procedure in dit soort situaties is om, nadat de persoon om haar sleutel vraagt, haar naam te noteren. Meestal is een voornaam genoeg voor de notiatie. Echter in deze situatie vroeg ik ook naar achternaam.. Met een knipoog wens ik haar een fijne werkdag tegemoet. Nu ik wist hoe ze heette, had ik via mijn systeem haar telefoonnummer en huisadres genoteerd en ik kon verder aan de slag!

Normaal gesproken had ik haar nu een roos of een boeket toegestuurd. Echter, ik ben een ontzettende fan van origami. Dus ik bedacht om een origami-roos te vouwen en deze aan haar te geven. Diezelfde dag loop ik ‘perongeluk’ tijdens mijn ronde tegen haar aan. Ik verontschuldig mij uiteraard en zeg dat ik het goed met haar wil maken. Ik tover de net gemaakte origami-roos te voorschijn uit mijn zak en geef deze aan haar!

Zodoende raakten we aan de praat en hebben we het over van alles gehad. Ik heb zelfs op een gegeven moment met een mond vol tanden gestaan, toen ik erachter kwam dat het een fanatieke gamester bleek te zijn! En dan sta je even te kijken als je uit zo’n beeldschone vrouw opeens game-termen hoort. Denk zelfs dat ik daar op dat moment een blauwtje had gelopen. Het was alweer tijd voor mij om door te gaan met mijn ronde.. Ze vroeg: ‘Moet je me niet om mijn nummer vragen?’ Waarop ik antwoordde: ‘Dat is niet nodig schoonheid... let jij maar eens op!’

De timing kon serieus niet beter zijn! Ik liep weg en ik zie in de verte de berzorger met een bos rozen aankomen, die ik had besteld via internet eerder die ochtend! Ze was helemaal in shock toen ze het boeket aangerijkt kreeg.. Aan het boeket hing een kaartje met: ‘Bekijk je papieren roos eens beter...’ Daar had ik mijn telefoonnummer achtergelaten aan de binnenkant van de origami-roos. Ik stond vanaf een afstandje mee te genieten.. Het gezicht van een blozende vrouw is serieus één van die dingen die een man goed doen, wetende dat je kennelijk iets goeds doet bij een vrouw! Binnen de minuut kreeg ze een telefoontje van mij. Ik had immers haar telefoonnummer al opgezocht in ons systeem. Toen ik vroeg wat ze van mijn verrassinkje vond, werd de glimlach op haar mooie gelaat alleen maar nog mooier en stralender! Ik zei dat ze naar het einde van de gang moest kijken. Toen ze mijn richting opkeek gaf ik haar een knipoog en hing ik de telefoon op.

De dag zat er bijna op.. en daar was ze weer! Dit keer om haar sleutel in te leveren en richting huis te gaan. Ik gaf haar een kus op haar hand, wenste haar een goede reis thuis en zei dat ze snel van me zou horen. Iets wat ik op dat moment niet had verwacht en eerlijk gezegd ook niet had gegund, was dat mijn ex ons zag op dat moment... Zelfs na alles wat er is gebeurd wens ik haar nog steeds het beste toe en zou ik haar absoluut niet willen kwetsen.. Maarja, wat moet ik anders.. we werken op 10 meter van elkaar in hetzelfde gebouw..

Who knows, who knows.. kan dit nog leiden naar iets leuks! Zal in ieder geval mijn eerste gameschick worden en wie weet whooped ze mn ass wel met een potje Tekken, waar ze volgens haarzelf koning(koningin?) in is!

PS: Tyler D. .. Ik vond je log trouwens wel leuk! haha. Kon de humor er wel van inzien!

Dit artikel delen

Over de auteur