1. Wij van de Slowchat

Wij van de Slowchat

In de afgelopen jaren is de Slowchat één van de bekenste topics op Insidegamer geworden. En aangezien Insidegamer één van de bekenste media-sites van de Benelux is, geldt dit dubbel op! Natuurlijk zijn er een aantal vaste members die hier al heel lang rond huppelen. Members die over heel Insidegamer (en verder) bekend zijn geworden door de slowchat en alle streken eromheen. Want ja, wij van de slowchat hebben de moderators toch heel wat irritaties bezorgt. Er zaten epische momenten tussen, onvergetelijk. Om er zomaar een paar op te noemen: de MILF chat (Ow noez! Chiz’mom!), de bank negers, de photoshop kyrill’s hoofd aan HSJ’s geile lichaam slowchat, en natuurlijk de slowchat invasie! En om niet te vergeten de raids op het BG (en andere fora) forum. Zelfs Insidegamer zelf is een keer geraid. Al wist Rano dat snel op te lossen. Te snel.

Nu zijn er al heel veel members langs geweest in de slowchat, en het leuke is; als je nieuw bent, wordt je soms gewoon keihard genegeerd. Er zijn een aantal members die er al een hele tijd zitten. Ze zijn te herkennen aan hun ontiechelijk hoge IGS. Mooie tijden hebben we beleefd, hoe nerdisch dat ook klinkt. Want als je niks te doen hebt, ga je naar de slowchat en vliegt de tijd sneller dan Bertha wappert met haar kin. Ja, die laatste zin kunnen alleen de vaste jonge krijgers snappen. (wtf?)

Ook zijn er een paar vaste members gesneuveld tijdens het eeuwige gevecht met de moderators..Maar he, shit happens. Nu heb ik mijn drama over een topic op internet wel weer eruit getypt. HSJ zal vast negatief zijn, Sadist zal vast weer een kort, maar krachtige reactie geven, en Marcel zal waarschijnlijk zijn anaale behoeftes weer niet binnen kunnen houden. Verveling doet vreemde dingen met je. Vandaar deze log! Maar he, alles voor de slowchat! :]

Dit artikel delen

Over de auteur