1. Master Ninja Toernooi met Ninja Gaiden

Master Ninja Toernooi met Ninja Gaiden

Het was al bekend dat Ninja Gaiden gebruik zou gaan maken van Xbox Live, alleen hoe was nog niet bekend. Vandaag heeft de Japanse ontwikkelaar (Tecmo) daar meer over bekend gemaakt. Wanneer je het spel hebt uitgespeelt zal je de mogelijkheid hebben om je te registreren voor het Master Ninja Tournament. Een online wereld kampioenschap die zal beginnen rond de tijd van de E3 2004, in mei.

De opdrachten waarin je jezelf zult moeten bewijzen worden één maand voor de wedstrijd bekend gemaakt en alle scores zullen constant te bekijken zijn via Xbox Live. De grote finale getiteld: Final World Master Ninja, zal in september worden gehouden ergens in Europa op een Xbox evenement. Meer informatie is er nog niet over het toernooi, maar het klinkt in ieder geval veel belovend.

Dit artikel delen

Over de auteur

David Kers Vindt games als Quest for Glory, Super Monkey Ball, Dark Souls bijzonder leuk.

Reacties

 • Het was al wel bekend dat je rankings had via XBL. Dit toernooi is wel erg cool btw!

 • IGN en Gamespot geven het spel een 9.4 :P

 • Ik vind het wel iegenlijk stom dat we tot 21 mei moeten wachten terwijl ie in Amerika al uit is volgens mij:) Op gamespot is er trouwens al een review te lezen :). Maar ben niet echt een gamespot fan reviews zijn nooit krieties daar :(

 • PS ik schreef mijn reaktie voor dat Bomberman hem had geplaats :) Sorry :)

 • gamespot geeft juist lagere punten dan IGN enz. Mja IGN geeft vaak ook erg hoog. Gamespy heeft ook al een review en geeft 5 uit 5. Drie hoge cijfers van drie toch wel betrouwbare en gerespecteerde websotes.  Maar dat NG vet was wisten we al :)

 • Vet? Dit spel wordt/is zo gruwelijk goed dat ik gewoon gek wordt en die game echt nu al zoooooooo graag wil hebben. Damn, life's a bitch!

 • @Sh@dow op grafish gebeid geeft Gamespot veel te vaak een 10. En ik vind ook dat ze juist een lage cijfer geefen omdat ze een spel niet krieties bekijken. (Dus op die manier :))

 • Als ze een spel kritisch bekijken geven ze juist een lager punt omdat ze echt "zoeken" naar fouten. Als ze niet kritisch kijken letten ze daar niet zo op en geven ze juist hoger. IGN stijl dus. Maar ik snap wat je wilt zeggen. Die 10 voor graphics voor NG is trouwens wel verdient hoor :)

 • Een online wereld kampioenschap die zal beginnen rond de tijd van de E3 2004, in mei.  en de game komt hier pas 21 mei uit ?

  wat moeten we dan doen ? het spel op een halve dag uitspelen ofzo <<

 • Hij komt 7 mei uit;)

 • daar houden ze vast wel rekening mee hoor  zou mooi kut zijn als ze dat niet deden

 • Waar is Outrun?

  "Ninja Gaiden wordt slecht omdat de makers alleen maar aan graphics denken" :D

 • Is dat een quote?  Ach ja, ik moet zeggen dat Tecmo in het begin echt moeite deed om de nadruk op graphics te leggen, zoals wel meer Xbox developers deden/doen. Als je dan ook nog een beetje PS2 minded bent… ik snap de uitspraak wel. Tenzij die gister gemaakt is :)

 • Waar is Outrun?

  "Ninja Gaiden wordt slecht omdat de makers alleen maar aan graphics denken" :D  Je maakt het steeds mooier. Ik heb nog nooit een woord over Ninja Gaiden gerept. Alleen over de DOA serie maar omdat ik DOA 1 en 2 zelf heb en dat DOA 3 maar een paar nieuwe moves heeft heb ik zeker recht van spreken. Ik wacht trouwens nog steeds op een reactie van je in de topic Welke game zit vastgeroest in je console? op de General Gaming forum….. Chapeau voor Tecmo trouwens. Voor het eerst deze gen. hebben ze zich bewezen dat ze kwa gameplay een topgame hebben gemaakt imo.

 • @Sh@dow eigenlijk bedoelde ik.  Het weg laten van de sterke punten :)  Als je dat doet bekijk je een spel niet krieties genoeg lijkt mij. Hoe noem je dat anders dan? :)


Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren