1. Nieuwe beelden DS-versie Tiger Woods

Nieuwe beelden DS-versie Tiger Woods

Electronic Arts heeft samen met enkele details ook een aantal nieuwe beelden van de Nintendo DS-versie van Tiger Woods PGA Tour 2005 vrijgegeven. Één van deze beelden kun je hieronder bekijken.

Op het bovenste scherm zul je jou golfer in actie zien. Op het onderste scherm zie je details als: de snelheid van de wind, de kracht van de slag, en de afstand tot de hole. Tiger Woods PGA Tour 2005 zal 24 maart 2005 in Europa verschijnen. Meer beeldmateriaal van Tiger Woods PGA Tour 2005 kun je hier bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Dit ziet er niet uit in vergelijking met de PSP. Het zou best kunnen dat de gameplay goed is, maar graphics telt voor mij ook.

 • Ehm, JanKost zei dat hij de graphics vond tegenvallen en vervolgens zeg jij dat je ze "inderdaad" niet slecht vindt? :P Beetje krom, hehe.  Moet zeggen, vind het zelf ook wel tegenvallen, maar wel beter dan al die games die GBA kwaliteit hebben. Niet dat ik daar dood aan ga, maar ik vind het toch wel jammer. Maar deze haal ik toch niet, ik speel liever Mario 64 DS :)

 • het is s'morgens

 • En zo moeten de reacties naturlijk beginnen ;p

  Over de graphics,……sigh.  Ja ik weet,……ik begrijp dat het eruit moet ;p

  Maar ik speel Mario64 DS, en de graphics zijn helemaal niet teleurstellend. Dan ligt het voor mij niet aan de DS.


 • ziet er grafisch niet slecht uit

 • ja voor een handheld met zulke oude hardware niet nee.

 • @GreenGoblin: jouw opmerking is ook niet stom voor iemand met een verouderd brein……….

 • haha nou Crypton je bent ineens een fanboy.

  Je mag niks meer zeggen of je bent meteen een fanboy.

  Hoewel ik niet van deze spellen hou ziet het er in iedergeval beter uit dan de GBA :)

 • ik vind golf maar niks,en dat spel,DAT ZIET ER NIET UIT,ik vind psp tien keer beter

 • @babu (80.60.99.89  Waarschijnlijk heeft Lauran -red- (195.85.146.66) zijn bericht aangepast.  Anyway, vind het er niet zo goed uitzien voor een game waar 1 poppetje, wat gras, een balletje en een kasteel word laten zien. Maar dit is zoiezo niet mijn type game. Vind golf egt erg saai om naar te kijken of daar een game van te spelen. Midjetgolf is wel leuk om te doen maar daar naar kijken is ook saai en hetzelfde geld om daar een game van te spelen.


 • Wat een nivo weer…  GFX van de psp zijn beter, fijn, ben jij een 12 jarig kindje wat niet veder kan kijken dan dat koop je lekker een psp. Jij blij, wij ook hartstikke blij voor jouw.  Heb je het meer op gameplay en spelletjes die snel te spelen zijn (zonder laadtijden van 30 seconden) koop je lekker een DS. Jij blij, wij ook hartstikke blij voor jouw.  Stelletje kleuters. Als je nou persee wil zeiken doet het dan tenminste met goede argumenten en niet: ziet er niet uit. Verouderde hardware. DS is niet hip etc etc. En nu naar bed want tiktak is al afgelopen.
 • Ik vind het echt dom dat mensen de DS afschrijven omdat hij mindere graphics heeft dan de PSP. Bijna bij elk nieuwtje over de DS zie je een opmerking van "huh wat een kutgraphics, de PSP is veel beter" Nu weten we het wel dat de DS mindere graphics heeft dan de PSP. Maar vergeet niet dat de DS ook weer pluspunten heeft die de PSP weer niet heeft. Zo heeft elke handheld weer zijn voor en nadelen  Tiger woods is niet een game voor mij, maar hij zou toch goed kunnen werken door de touchscreenmogelijkheden. Hij LIJKT me lekkerder spelen op de DS dan op de PSP.

 • Bitches-die-op-graphics-geilen-hoeren, er is maar één regel in videospellenland, en dat is Gameplay above Graphics!

 • yep, daarom dat ik de psp ga kopen! Graphics en gameplay!

  Alles ineen dus!

 • touchscreen is mssn leuk voor even.

 • wat ik niet goed vind aan de DS of verlopige nog nie toegepast word is waarom word een spel altijd maar 1 venster gebruik wanneer ze over 2 venster beshikken het is altijd het spel in de boven venster en map met touch screen venster beneden waarom niet het spel in het onderste venster en al je de bal afknal dat je die zie vliegen naar het bovenste venster of een volledige golf veld over 2 venster das pas revolutionaire.

 • tja, er is teveel tussenruimte tussen die twee schermpjes om dat te doen

 • @The_untouchable: Dat is niet helemaal waar… Bomberman DS gebruikt de twee schermen om één speelveld te maken. Harvest Moon DS zal ook gespeeld kunnen worden over de twee schermen. Ook zijn veel minigames van SM64DS verdeeld over de twee schermen, werkt prima :).

 • bol het af nerd, en als je toch de stoere wil uithangen, log je dan in.

  Over kinderen gesproken….

 • Hahah… kleuters :P De PSP meer mogelijkheden? Jahoor, MP3, Film en Graphics. DS: Microfoon, Touchscreen, dubbele schermen, unieke gameplay. Het is ongeveer gelijk. En de PSP is inderdaad vet tjill apparaatje, maar de DS is dat ook. Doe niet zo achtelijk dat de PSP de DS opeet of wat dan ook, want zelf de Gamecube verkoopt beter in Japan dan de PSP… En dát is pas sneu :D Oja, het is wel heel zielig als je iemand een kind noemt als hij niet inlogd :S

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren