1. InsideGamer Rock Challenge - Laat je horen!

InsideGamer Rock Challenge - Laat je horen!

Aldus mijn prachtige poging om Down With The Sickness van Disturbed te zingen. Wat zeg je? Klonk het nergens naar? Kan jij het veel beter? Bewijs nu jezelf, want ik, Limelight, daag jou uit om je stem te laten horen!

Uitleg

Ik zat vanmiddag naar de video van de IG redactie te kijken van Guitar Hero: Metallica en mij viel het op dat Epic Phil zo'n heerlijke zangstem heeft. Toen bedacht ik me: Wat als we nou eens allemaal laten horen hoe goed we kunnen zingen? Dus kwam ik op het volgende idee: Mensen met een camera/dazzle/iets anders en Guitar Hero: World Tour of Rock Band 2 daag ik uit om een video te maken.

Gedurende een maand kan je video's opnemen waarin je een song op vocals doet, dat hoeft geen pro-video te zijn, als we maar je stem kunnen horen. Die video's upload je op Youtube, Insidegamer of een andere videosite en stuur je naar mij in de vorm van een PM of een berichtje. Aan het einde van de maand maak ik een weblog met daarin alle inzendingen en kan men beoordelen wie de beste zanger is van Insidegamer.

Wat win je ermee?

De titel 'Beste zanger van Insidegamer' en alsof dat al niet genoeg is krijg je ook nog een cake.

Let the games begin!

Dit artikel delen

Over de auteur

Limoenlichtje. Bladibladibla