1. Tony Hawk Underground 2 Remix

Tony Hawk Underground 2 Remix

Tony Hawk en Activision hebben nog een contract tot 2008 en blijkbaar denkt Activision dat het hun plicht is om Tony Hawk op alle mogelijke platformen uit te brengen. Zelfs de mobiele telefoons moesten eraan geloven. De nieuwe generatie handhelds is ondertussen aangekondigd en er verschenen twee potentiële platformen voor Activision. Eén van die platformen was de PlayStation Portable en werd ook het “slachtoffer” van Activision. Tony Hawk’s Underground 2 Remix is de naam van de PlayStation Portable titel en bevat enkele unieke opties die je niet zo snel in andere versies deze serie ziet verschijnen.

Tony Hawk’s Underground 2 Remix (hierna THUG 2: Remix) zal grotendeels op Tony Hawk’s Underground 2 gebaseerd zijn. Het laatste deel van deze serie verscheen op onder andere de GameCube, PlayStation 2 en Xbox. Op de PlayStation Portable versie is er dus ook weer een World Destruction Tour opgezet door Tony Hawk en Bam Margera en jij bent met een paar andere skaters ook ontvoerd door het tweetal.

Voor de World Destruction Tour bezoek je diverse locaties over de hele wereld zoals Berlijn en Skatopia. In totaal zijn er dertien speelbare omgevingen voor THUG 2: Remix. Maar er zijn een paar nieuwe locaties aan het spel toegevoegd. Las Vegas, Atlanta, Kyoto en Santa Cruz zijn de vier nieuwe steden die alleen te spelen zijn op de PlayStation Portable. Net als de normale steden bevatten Las Vegas, Atlanta, Kyoto en Santa Cruz ook nieuwe doelstellingen en vrij te spelen personages.

De World Destruction Tour is overigens slechts één optie in het spel genaamd de Story Mode. Er is ook een Classic Mode aanwezig waar je in twee minuten tijd al je doelstellingen moet halen zoals je gewend was in de eerste delen van de Tony Hawk’s Pro Skating serie. Deze doelstellingen variëren van het verzamelen van de S-K-A-T-E letters tot het halen van de hoogste score. Ook zijn er weer Secret Tapes verstopt in de speelvelden en moet je in één beweging de letters C-O-M-B-O verzamelen. Een klassieke speeloptie met klassieke doelstellingen.

In Tony Hawk’s Underground 2 zaten ook nieuwe opties waaronder de diverse voertuigen en de Focus Control. Al deze opties zitten ook weer in THUG 2: Remix. Met Focus Control speel je het spel erg langzaam om zo perfect een bepaalde beweging uit te voeren. Ook zijn de diverse rare voertuigen zoals de hotdag wagens en de scooter weer te zien en te berijden op de PlayStation Portable versie.

Maar zoals eerder gezegd zijn er ook een paar extra opties te vinden in THUG 2: Remix. Zo ondersteunt THUG 2: Remix de draadloze netwerkfuncties van de PlayStation Portable. Met maximaal vier personen zijn er diverse multiplayer spelletjes te spelen. In totaal zijn er tien verschillende spelletjes waarvan drie namen al bekend zijn: Combo Mambo, SLAP! en Scavenger Hunt. Een andere optie maakt gebruik van de Memory Stick ingang van de PlayStation Portable. Het is mogelijk om een foto van jezelf op een Memory Stick te zetten om vervolgens jouw hoofd op een virtuele skater te zetten in een handomdraai.

Tony Hawk Underground 2: Remix is Tony Hawk Underground 2 met een aantal leuke extra’s die je alleen tegenkomt op de PlayStation Portable versie. Het spel verschijnt in het voorjaar van 2005 in de Verenigde Staten en met een beetje geluk kunnen we in het tweede kwartaal van 2005 ook aan de slag met de PlayStation Portable variant waar Tony, Bam en jezelf de hoofdrollen spelen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • Screens zijn altijd lelijker dan bewegende beelden…

 • Misschien word je vrolijker van movies: http://www.gametrailers.com/?p=psp

 • zeker ds graphics zuigen. maar ik heb th toch wel gezien vind het saai worden. doe mij maar een lekkere nieuwe shooter

 • Ik wil even mijn mening tegen mensen kwijt die zeggen dat DS graphics zuigen. Toen de DS was aangekondigd en de eerste screens waren vrijgegeven vondt iedereen het super mooi. Toen kwam de PSP en die waren mooier en nu zegt iedereen dat ze zuigen. Iedere handheld heeft zijn eigen pluspunten, zeg ik altijd maar. En voor ieder de keus om te beslissen welke punten ze belangrijker vinden.  @K2

  Filmpjes zien er uiteraard een stuk mooier uit!!! Ik vindt het soms nog mooier dan de PC versie.

 • @renraw:  Je moet niet alles op JPG compressie steken, ik werk er elke dag mee voor mijn werk en zie wat dat doet en deze screens zijn nog vrij clean hoor.  Tenminste, die in de gallery… Die hierboven zijn niet goed geresized. Het zijn grotere afbeeldingen die in een kleinere kader gestampt zijn en daardoor krijg je misvorming (niks met jpg te maken). De kader is maar 400 maar de originele afbeelding is er 500 breed!! Html stompt dan gewoon de pixels bij elkaar tot een nogal messy resultaat. Normaal gezien zou men voor deze screens een aparte afbeelding moeten gebruiken met juiste formaat en niet rechtstreeks die van de gallery overnemen.  Als iemand de screens in de gallery niet mooi vind dan is het gewoon niet hun cup of tea denk ik.  Alphablack heeft een punt, bij de DS launch vond men dat inderdaad indrukwekkend. Was dan ook beter dan de handhelds daarvoor, tot de PSP weer de grens verlegde.


 • @Calculadora  Clean?! Meen je dat serieus? Open er voor de grap eens eentje in Photoshop en zoom een beetje in, de jpg blokken en de verstoringen rondom de scherpe randen doen pijn aan m'n ogen.  Screens vind ik overigens prima te doen, afgezien van de compressie :-)


 • Ik zei VRIJ CLEAN!!! zoals in relatief, redelijk, te doen… haarscherp is't zeker niet.  De afwijkingen zie ik ook wel met het blote oog rond de letters enzo maar het is ook niet zo dat het zo'n verkeerd beeld geeft (inzoomen is altijd dodelijk bij die screenshots hé… you're not supposed to :-) naughty boy ). Het is echt nog niet zo erg. Welja matter of opinion zeker maar ik vind dat de screens een redelijk goed beeld geven vd gfx. Als ze echt laag zouden gaan wordt het nog veel troebelder. Wss op medium web quality gesaved.

 • Tony Hawk is cool!

 • Screens van een filmpje zijn altijd slecht(er) van kwaliteit. Desalnietemin ben ik ervan overtuigd dat de gfx van de psp vele malen beter zijn dan die van de nds. Lijkt me een leuke handheldgame, al vraag ik me af waarom ik hem zou kopen als ik ook de xbox/ps2 versie zou hebben.

 • Ook zijn de diverse rare voertuigen zoals de hotdag wagens en de scooter weer te zien en te berijden op de PlayStation Portable versie.

  lijkt me ckr een vreemd voertuig, die hotdag wagen :p

 • Hier is het gameplay filmpje http://www.gametrailers.com/player.php?id=4076&type=wmv  En je kan dus zien dat het er wel heel goed uitziet!

 • @mrp00p .. uiteindelijke kosten bedragen geen 300,- ,bij onze gamestore psp 200,- value pack & ds 179,- .. en Ik hoop dat ze gelijk verschillende kleuren uitbrengen heey :D:D:D:D:D IK WIL PSP nu! ds later

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren