1. Dynasty Warriors Advance aangekondigd

Dynasty Warriors Advance aangekondigd

Eerder ging het gerucht dat Dynasty Warriors Advance in ontwikkeling was. Ontwikkelaar en uitgever Koei heeft dit nu officieel bevestigd tegenover een Japans spellenblad. Ook is er een scan van het spel verschenen. Deze scan kun je hieronder kan bekijken.

Dynasty Warriors Advance zal volgens Koei een multiplayermode bevatten tot er met vier spelers. Dynasty Warriors Advance zal 24 maart in Japan verschijnen. Een Europese lanceerdatum is nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • lijkt me wel loolig maar geen geen topgame

 • Dynasty Warriors is echt ontzettend lijp. Vooral deel 4 vind ik echt heel leuk om te spelen. Ben normaal niet zo'n fan van hack en slash games, maar deze vind ik toch wel weer wat anders, met een beetje RPG aspect (characters verbeteren en de strategieen die je moet gebruiken). Ik wil die voor de DS ook wel hebben als dat in de buurt komt van de PS2 games. Maar ik denk wel dat het 3D moet gaan worden, dat is er juist zo leuk aan. Weet niet of dat 2D van de GBA versie me echt kan boeien.

 • Ik vrees alleen dat gaat gebeuren wat ik al voorheen zei toen ik vernam dat er ook een GBA versie kwam. Dat deze GBA versie gewoon een downgrade is van de vermoedelijk 2D DS versie.  In de trailer voor DS zag je geen ingame play maar op't einde kwamen er wel 2D sprites van de vechters uit het scherm gevlogen.  Ik wil graag een DS en zeker niet alles moet 3D maar dat het degelijke 3D gfx aankan is voor mij al bewezen met Mario N64 (en Soul Cal DS zal ook wel goedkomen) maar men zal voor de rest toch met wat meer moeten komen dan vergulde GBA games. De developers lijken me een beetje aan de lakse kant. Niet Nintendo's schuld natuurlijk. • Dynasty DS vermoedelijk 2D? Ja nu je het zegt zou ik er niet echt van opkijken als het zo is. Al helemaal omdat de GBA versie ook 2D is.

  Nou volgens mij is dit spel nie eens zo slecht in 2D. Krijgt meer een 2D Zelda feel. Ik ga em zekers wel kopen (als ie int engels uitkomt).

 • Volgens mij valt er een hoop weg als het in 2D moet, en op de DS is wel 3D mogelijk, maar ik denk niet dat t apperaatje krachtig genoeg is voor een echt DW spel, waar er meestal 20 ventjes over je beeld kruipen, maar ik weet er ook niets vanaf. Daarom wacht ik fijn af tot die 2 handhelds (ds/psp) een jaartje of anderhalf uitzijn en dan kies ik er pas een, voor de games die me het meest aanspreken

 • eeeeeh, als ik t zo zie, is t meer cartoon dan echt 3D… duzzzz… maar je hebt wel gelijk, k weet ook niet of de DS krachtig genoeg is voor een 'echte' 3D(misschien dat ze over een jaar wel zo ver zijn, wie weet)

 • de gameboy advance-games zijn sowieso saai.

 • Het is een belediging voor zwakzinnige uitspraken.  ontopic: mmm, eerst wachten totdat iemand m gespeeld heeft.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren